Tasapainottava shampoo - Fingerpori rautalangasta 23.9.2020

 


Tasapainottava shampoo tarkoittaa tavallisesti shampoota, joka hoitaa päänahkaa estäen sen liiallisen kuivumisen tai rasvoittumisen. Stripissä tasapainottava shampoo toimii kuitenkin vastapainona Heimon maalaustelineessä ja pitää siten telineen tasapainossa.

9 kommenttia:

 1. Aika kompaktia ja painavaa tavaraa näyttää olevan, pakko olla tiivistettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fingerporissa moni asia on mahdollista. Josko tasapainottavan shampoon vaikuttavana aineena käytetään kosmisesta akselista raavittua pölyä?

   https://www.youtube.com/watch?v=WzU62wgOu7g

   PS. Epätasapainottavana aineena voi puolestaan käyttää 80-prosenttista Saarenmaata.

   Poista
 2. Ei ole teknisesti mahdollista, että tuo pullo tasapainottaisi tuon asetelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, litra maailman painavinta ainetta painaa 23 kiloa

   Poista
  2. Unknown, mutta tuo on tislattu 400-prosenttiseksi, joten se painaa 92 kiloa.

   Poista
  3. Mutta jos Heimo painaa 90kg, niin tolla vipuvarrella tulisi pullon painaa 360kg, eli vaikka se olisi maailman painavinta ainetta, tulisi sitä olla 16 litran kanisterillinen, ja kuvan pullo on maks litran verran

   Poista
  4. Shampoon tasapainottava vaikutus perustuu tässä luultavasti yliluonnollisiin voimiin.

   Poista
  5. Unknown, eikös tuo tukipiste ole aika tavalla keskellä, joten Heimon painon verran painava pullo riittäisi. Tuo pulloa lähempänä oleva tuki on siinä sen vuoksi, että pullo on jonkin verran Heimoa painavampi.
   Lisäksi tuo mitä luulet pulloksi on oikeasti vain etiketti. Oikea pullon viisi kertaa isompi, mutta koska se on täysin seinän värinen, niin sitä ei erota. Sen lisäksi se jatkuu suoraan poispäin kahden kilometrin verran - seinä tekee tuossa mutkan, jota ei huomaa, koska lattialista jää puhekuplan taakse. Laudan varjo antaa väärän kuvan, koska sekin jatkuu samaan suuntaan.
   Niin.

   Poista
  6. Missä mielessä "maailman painavinta ainetta"? Pullollinen neutronitähteä olisi massaltaan 10 potenssiin 14 kiloa. Toki jos pullossa olisi neutronitähteä, koko maapallo Heimo mukanaan romahtaisi sen sisään sen aiheuttaman jättimäisen painovoiman vuoksi.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.