Luetaan hyppien - Fingerpori rautalangasta 25.10.2021

 

Kun Heimon kollega valittaa etteivät ihmiset lue pitkiä artikkeleita kunnolla, vaan hyppien, luulisi hänen hyppimisellä tarkoittavan, että artikkelissa hypätään tiettyjen osien yli. Heimo näyttää kuitenkin toisen vaihtoehdon hyppien lukemiseen, sillä artikkelia lukiessaan Heimo hyppii fyysisesti ylös alas. Strippi 4499.

5 kommenttia:

 1. Jälleen yksi yliselitetty vitsi. Jos jälkimmäinen puhekupla olisi jätetty pois, lukijalle olisi jäänyt jotakin oivallettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten kaikki olisivat valittaneet, että vitsissä ei ole mitään järkeä. Heimo se vain leijuu lukiessaan ilman mitään syytä.
   Olisi myös väittelyä siitä, että kunnolla tarkoittaisi hyvän kunnon avulla, ei kollegan mukaan pitäisi lukea voimalla ja/tai kestävyydellä. Puhelinluettelon käydään läpi kunnolla juoksemalla siitä läpi?

   Poista
 2. Sen tollo, etkö ole ymmärtänyt, että rautalangasta vääntäminen on juuri asian selittämistä siten, että tyhminkin sen tajuaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentti klo 9.02 tarkoittaa Fingerporia itseään, joka selittää itsensä. Tuohon viittaa maininta puhekuplasta. Mielestäni paremmin toimisi yhtenä kuvana niin, että hyppien lukeva Heimo on taustalla lukijan bongattavissa. Omana ruutunaan alleviivaa ja osoittelee Spedemäisesti "tuossa on vitsi".

   Poista
 3. Kun hörhöt lukee riittävän kauan Fingerporia ne alkavat roikkua Jarlan kynän varressa kiinni, kuvitellen osaavansa homman paremmin kuin tekijä itse. :-D

  Hyvä tää oli näin.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.