Fingerpori rautalangasta 22.8.2014 - Olenkin raskaana. LOL


Tämän päivän Fingerpori piikittelee teinien ja nuorison elämänasennetta ja prioriteetteja. Stripin nuori nainen iloitsee nuorisotalolla siitä, että ei olekaan lihonut, vaan sen sijaan raskaana. Koomista tässä on nuoren naisen ajatusmaailma, jossa tärkeintä on, ettei liho, ja raskauden suhteen ollaan täysin välinpitämättömiä.
Lisäksi hauskana voi pitää sitä, että nuori nainen laskee lihomisen ja raskauden täysin erillisiksi asioiksi, eli jos raskauden myötä paino lisääntyy, sitä ei laskettaisi lihomiseksi.

Huumoripuolen ohella strippi toimii myös muistutuksena ehkäisyn tärkeydestä ja herättää ajatuksia aina ajankohtaisen aborttilain suhteen, sillä vähättelevästä suhtautumisesta raskauteen voisi ennakoida stripin naisen päätyvän raskauden keskeyttämiseen.

Stripissä esiintyvä LOL on lyhenne sanoista "laughing out loud" eli, jonka tarkoitus on alunperin ollut kirjoitetussa tekstissä ilmaista ääneen nauramista, mutta nykyään ilmaus on tullut nuorten puhekieleen tarkoittamaan, että jokin asia on hauska, usein myös ironisessa merkityksessä.


Päivän vinkki mainostajalta: Et kai osta jatkuvasti nopeasti kuluvia ja kertakäyttöisiä paristoja? Säästä luontoa ja samalla rahojasi hankkimalla tilalle ladattavat akkuparistot ja laturi. Ne käyvät kaikkiin laitteisiin, joihin vastaavat tavalliset paristotkin, ja kestävät pidempään. Kattavan valikoiman näitä löydät suomalaisesta Akkukauppa.comista. Tarjolla myös akut ja laturit kännykkään, kameraan, tietokoneeseen jne.

2 kommenttia:

  1. Ei mainoksia, kiitos!

    VastaaPoista
  2. Mainostajille tiedoksi: Samat tuotteenne saa ebaystä halvemmalla, jos tilaa itse.
    - Tässä teille vastakuitti mainoksestanne - Suomenverolandiassa kun hallitus sanoo "LOL + LOL" kun samat tuotteet maksavat puolet enemmän.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.