Fingerpori rautalangasta 27.8.2014 - Syksy saapuu


Päivän stripissä kosmologi ja Helsingin yliopiston teoreettisen fysiikan lehtori Syksy Räsänen tulee puhumaan maailmankaikkeuden synnystä. Samalla Nuuskamuikkunen lähtee pois, mikä viittaa tietenkin Muumeihin, missä Nuuskamuikkunen lähtee aina syksyn tullen Muumilaaksosta etelään talveksi.
Stripin viimeisessä rudussa rautalankaporaaja Allan melkeinpä selittää vitsin rautalangasta!

Jos rautalangasta oli apua, tykkää Rautalankaporista Facebookissa! Voit seurata rautalankaselityksiä helposti myös Twitterissä.

4 kommenttia:

 1. Olen tämän Syksyn joskus televiissorista nähnyt, mutten olisi ilman Rautalankaporia strippiä tajunnut, joten kiitoksia vain.

  VastaaPoista
 2. Oli pakko tulla tarkastamaan. Itse Syksy Räsästä en tiedä, mutta oletin kuitenkin, mustan tyypin olevan nimeltään Syksy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...jaahas, nyt tuli taas Fingerin "yleissivistävä" pläjäys, nyt tiedän kenen "syksyn" tylsiä luentoja minun tulee vältää kuin Nuuskamuikkunen konsonaan, xD.

   Poista
 3. Haha, minä taas näin Syksyn kerran yliopistolla kun olin fyssalla kahvilla. En itse opiskele mitään fysiikkaan päinkään niin en tiennyt kuka hän on, mutta vähän myöhemmin kuulin kosmologista nimeltä Syksy ja ymmärsin välittömästi nähneeni hänet tuolloin.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.