Fingerpori rautalangasta - Naamiaisasuja


Yleisön pyynnöstä rautalankakeskusteluun nostetaan nyt strippi vuodelta 2013. Kyseisessä Fingerporissa Allan työskentelee naamiaisasuja myyvässä liikkeessä, jossa asiakkaaksi saapuu burkhaan pukeutunut musliminainen. Allanin esitellessä vaihtoehtoja asiakas ei ole tyytyväinen. Burkhaa käyttävä nainen on ilmeisesti kertonut kriteeriksi, että puvun on oltava kaiken peittävä. Stripin robottipuvut peittävät kaiken siten, että ihminen niiden sisältä ei näy ollenkaan. Deodoranttipurkkia muistuttava puku on yllättävästi mukana siksi, että deodorantin tarkoitus on niin ikään olla kaiken peittävä, tosin se peittää kaiken hajun.

5 kommenttia:

 1. luin selitykset niin "burkha" henkilön (ei voi tietää onko mies vai nainen) ärtymys siis johtuu sanoista "anti" ja "DEO", jotka viittaavat väljästi tulkittuina Anti-Jumalaan?

  VastaaPoista
 2. Yli analysointia! Burkhaan pukeutunut nainen vain sekoitetaan naamiaisasuihin. Allan on pyyhkinyt burkhaan pukeutuneen henkilön päältä pölyjä/vast. Mistä johtuu närkästyminen.

  VastaaPoista
 3. eips! liikaa tulkintaa pölynpyyhkiminenkin, hänelle olisi piirretty jokin rätti käteen. ASIAKAS TULEE KYSYMÄÄN JOTAIN ASUA NAAMIAISIIN. ALLAN ESITTELEE NE ASUT, JOTKA HÄNEN TULKINTANSA MUKAAN OVAT AINOAT TILANTEESEEN SOPIVAT ELI TÄYDELLISESTI PEITTÄVÄT. YHTÄKÄÄN NOISTA EI VOISI KUVITELLA MUSLIMINAISEN KÄYTTÄVÄN, OVAT VITSIKKÄITÄ ENINTÄÄN ÄIJIEN MIELESTÄ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni Allan on myyjänä monipuolisessa vaatekaupassa ja asiakas on tuohtunut, kun Allan ohjaa hänet "Naamiaisasuja" -osastolle olettaen hänen haluavan vastaavaa kuin mitä on yllä.

   Poista
 4. Pankkimme asiakaspalvelussa oli ruuhkaa

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.