Ei kasetti kestänyt - Fingerpori rautalangasta 27.1.2016


Päivän Fingerporissa Allan Kurma toteaa, että kasetti ei kestänyt, millä on stripissä kaksi merkitystä. Ensin Allanin c-kasetit eivät kestä soittamista vaan menevät jumiin ja tämän seuraksena Allanin oma "kasetti" ei kestä, eli hän hermostuu niin paljon, että hänet on haettava ambulanssilla rauhoittumaan.

Rautalankapori suosittelee kokeilemaan suomalaista Wolt-palvelua, jonka avulla voit tehdä ruokatilauksen yli 300 ravintolasta. Voit tehdä tilauksen itse noudettavaksi ilman jonotusta tai tilata ruuat kotiin toimitettavaksi. Wolt tuo ruuat kotiin kätevästi ja edulliseen hintaan (yleensä 3,9e) myös ravintoloista, joilla ei ole omaa kotiinkuljetusta. Ja mikä parasta, ladattuasi Woltin puhelimeesi (iphone tai android) ja käyttämällä rekisteröinnin yhteydessä Rautalankaporin koodin TCRR saat ensimmäisestä tilauksestasi 5e alennusta! Sillä saa jo melkein ilmaisen ruuan.

2 kommenttia:

  1. Allan sekoaa ihan täysin! ;D
    Kasetit on kämänen formaatti. Mua ei haittais jos eduskunta määräis lain, että kaikki kasetit ja kasettisoittimet pitää hävittää. Kaiken musiikin voi nykyään kuunnella spotifystä tai iTunesista, ja sen mitä ei voi, niin onko sillä oikeesti väliä ?

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.