Kissahoitola Kattila - Fingerpori rautalangasta 18.1.2016


Päivän Fingerporissa Heimo vie kissaansa kissahoitolaan, jonka nimi on Kattila. Nimi tarkoittaa "kattien kaupunkia" eli samaa kuin Kissala. Nimen voi kuitenkin ymmärtää myös toisella tavalla, ja varsinkin ikkunasta kurkkaava kokkihattuinen mies herättää epäilyksen siitä, että kyseisessä hoitolassa kissa saattaakin päätyä kattilassa keitetyksi ja syödyksi.

Jos mielesi tekee oikeaa ruokaa, Rautalankapori suosittelee kokeilemaan suomalaista Wolt-palvelua, jonka avulla voit tehdä ruokatilauksen yli 300 ravintolasta. Voit tehdä tilauksen itse noudettavaksi tai paikalla syötäväksi ilman jonotusta tai tilata ruuat kotiin toimitettavaksi. Wolt tuo ruuat kotiin kätevästi ja edulliseen hintaan (yleensä 3,9e) myös ravintoloista, joilla ei ole omaa kotiinkuljetusta. Ja mikä parasta, ladattuasi Woltin puhelimeesi (iphone tai android) ja käyttämällä rekisteröinnin yhteydessä Rautalankaporin koodin TCRR saat ensimmäisestä tilauksestasi 5e alennusta! Sillä saa jo melkein ilmaisen ruuan.

2 kommenttia:

  1. Tuskin tuollainen kissahoitolan pitäjän kaltainen satunnainen sivuhenkilö voittaa Rieti-kissaa. Kyllä hän saa enemmin Rietiltä pataansa kuin kissan kattilaan.

    VastaaPoista
  2. Meidän Hesarin painoksessa oli tänään uusintana Ruuhka-apua kassalle -strippi!!

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.