Tullitarkastus - Fingerpori rautalangasta 16.1.2016


Päivän Fingerporissa tullimies pysäyttää miehen tarkistusta varten. Kun tullimies aikoo suorittaa sisätarkastuksen, eli tunnustella sormillaan miehen peräsuolen sisältöä, mies luulee tapahtumaa vaimonsa järjestämäksi syntymäpäiväyllätykseksi, jossa mies saa toteutettua homoeroottisen fantasiansa. Kyseessä on kuitenkin täysin sattumanvarainen tullitarkastus.

Rautalankapori suosittelee kokeilemaan suomalaista Wolt-palvelua, jonka avulla voit tehdä ruokatilauksen yli 300 ravintolasta. Voit tehdä tilauksen itse noudettavaksi ilman jonotusta tai tilata ruuat kotiin toimitettavaksi. Wolt tuo ruuat kotiin kätevästi ja edulliseen hintaan (yleensä 3,9e) myös ravintoloista, joilla ei ole omaa kotiinkuljetusta. Ja mikä parasta, ladattuasi Woltin puhelimeesi (iphone tai android) ja käyttämällä rekisteröinnin yhteydessä Rautalankaporin koodin TCRR saat ensimmäisestä tilauksestasi 5e alennusta! Sillä saa jo melkein ilmaisen ruuan.

2 kommenttia:

  1. peräaukon koskettelussa ei ole välttämättä mitään homoseksuaalista, vaikka kyseessä nyt tällä kertaa on miespuolinen tullivirkailija

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.