Vain opaskoirat - Fingerpori rautalangasta 23.1.2016


Kun hautausmaan laidalla lukee kyltissä Vain opaskoirat, on luonnollinen tulkinta, että hautausmaalle on pääsy kielletty muilta koirilta kuin opaskoirilta. Fingerporin hautausmaalla kyltti kuitenkin tarkoittaa, että hautausmaalle ei saa mennä edes ihmiset, vaan ainoastaan opaskoirat.

Rautalankapori suosittelee kokeilemaan suomalaista Wolt-palvelua, jonka avulla voit tehdä ruokatilauksen yli 300 ravintolasta. Voit tehdä tilauksen itse noudettavaksi ilman jonotusta tai tilata ruuat kotiin toimitettavaksi. Wolt tuo ruuat kotiin kätevästi ja edulliseen hintaan (yleensä 3,9e) myös ravintoloista, joilla ei ole omaa kotiinkuljetusta. Ja mikä parasta, ladattuasi Woltin puhelimeesi (iphone tai android) ja käyttämällä rekisteröinnin yhteydessä Rautalankaporin koodin TCRR saat ensimmäisestä tilauksestasi 5e alennusta! Sillä saa jo melkein ilmaisen ruuan.

2 kommenttia:

  1. Jaa. Mä kun ajattelin vitsin olevan siinä, että stripin naikkonen on sokea, eikä näin ollen voi nähdä kylttiä. Tulkintansa kullakin.

    VastaaPoista
  2. Ajattelin tämän vitsin kyllä kuten tarkoitettu, mutta jäin miettimään että miten sokea näki kyltin ja osasi jäädä ulos

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.