Nuori Hitler parturissa - Fingerpori rautalangasta 23.11.2018


Stripissä nuori Hitler on parturissa alkuperäisessä hiusmallissaan ja pyytää parturia vain tasoittamaan latvoja. Parturi kuitenkin mokaa ja leikkaa enemmän kuin pelkkiä latvoja. Näin hän tulee muuttaneeksi Hitlerin hiukset siihen muotoon, jossa ne on sittemmin tulleet paremmin tunnetuksi, eli ns "undercut" -tyyliin, joka oli natsi-Saksassa erittäin suosittu ja tullut sittemmin uudelleen myös nykypäivän muotiin.

8 kommenttia:

 1. Tässä stripissä ei ole mitään ideaa. On kyse pakkomielteestä natseja ja Hitleriä kohtaan. Aina välillä ja kovin usein oikeastaan pitää päästä jotain natsijuttua piirtelmään.

  VastaaPoista
 2. Näytti olevan Hesarin Nytissä itsensä Jarlan selittämänä tämä strippi.

  https://www.hs.fi/nyt/art-2000005908932.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=f4d3e39be0aeb262de9c1d7db8e454a6

  VastaaPoista
 3. Ihmisiä on aika-ajoin hyvä muistuttaa natseista. Näin voidaan vaikuttaa esimerkiksi maahanmuuttovastaisuutta vähentävästi, sillä kukapa haluaisi vastustaa maahanmuuttoa, kun muistaa natsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin mitään tuollaista. Fingerporin natsit ovat niin lutuisia sarjakuvahahmoja, että ei niitä mihinkään todelliseen politiikkaan edes tule liittäneeksi.

   -vai onko sinun mielestäsi sitten natseilla ja maahanmuutovastaisuudella niin suora yhteys, että heti tulee piirretyn hitlerinkuvan nähdesssi tarve lähteä kadulle marssimaan maahanmuuttoa vastaan?

   Poista
  2. Ei maahanmuuttoa vastaan, vaan sen puolesta! Hitler on maailmanhistorian pahin ihminen ja natsien rikokset pahempia kuin kenenkään sitä ennen ja sen jälkeen. Siksi kukaan inhimillinen ja täysjärkinen ihminen tuskin haluaisi toimia missään asiassa kuten natsit toimivat.

   Poista
 4. Tarkoitin juurikin, että ei maahanmuuttoa vastaan, vaan maahanmuuton puolesta!

  Kun puhuin maahanmuuttovastaisuuden VÄHENTÄMISESTÄ, niin tarkoitin juuri tuota, että natsien näkeminen tuo mieleen niiden hirmuteot, jolloin on selvää, että meidän pitää hävetä natsien tekoja ja toimia toisin! Vastauksista päätellen ilmaisin itseäni epäselvästi.

  -14.21

  VastaaPoista
 5. En nyt kyllä ollenkaan ymmärrä näitä ketjussa kommentoineita ihmisiä.

  Nähdään (huono) vitsi hitlerin hiustenleikkuusta, ja siitä saadaan välittömästi heräte aktivoitua maahanmuuttokysymyksessä. Suuntaan tai toiseen.

  Eihän sinne natsisaksaan edes ollut muuttamassa ketään. Natsithan sieltä hyökkäili naapurimaihin.

  VastaaPoista
 6. Aika kaukaa haettua, enkä oikein tiedä mikä tuossa on huvittavaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.