Osakesijoittaja lopettaa päivätyöt - Fingerpori rautalangasta 14.2.2019


Kun osakesijoittaja toteaa lopettavansa päivätyöt, hänen voisi luulla tarkoittavan, ettei hänen enää tarvitse käydä töissä, vaan hän pystyy elämään sijoituksista saamillaan tuotoilla. Todellisuudessa mies tarkoittaa lopettavansa päiväsaikaan tehtävän työnsä ja siirtyvänsä siivostyöhön, jota tehdään yöaikaan. Miehellä ei siis olekaan niin suurta osakesalkkua kuin hänen puheistaan olisi voinut luulla.

Osake- ja muusta sijoittamisesta kiinnostuneille Rautalankapori suosittelee tutustumaan Nordnet-nettipankkiin, jossa omasta salkusta ei tarvitse pulittaa lainkaan säilytysmaksuja. Tämä on sekä omakohtaiseen kokemukseen perustuva suositus että mainos, linkki alla.
Automatisoitua säästämistä

3 kommenttia:

 1. Kaikki hyvä loppuu aikanaan. EU pääsi yhteisymmärrykseen uudesta tekijänoikeus direktiivist, joka tulee voimaan mahdollisesti jo tänävuonna. Fingerporit ja niiden vitsit ovat virallisesti Jarlan omaosuutta, joten uuden direktiivin astuttua voimaan Rautalankapori rikkoisi kiristyneitä tekijänoikeuksia ja Blogger joutuu tästä "rikoksesta" vastuuseen. Nouskaa vastarintaan. Vastuun rikkeistä tulee olla yksilöllä eikä julkaosualustalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti EU ei sentään vahingossa sensuroi strippejä Helsingin Sanomista.

   Poista
 2. Toinen tekijänoikeuden rike, joka liittyy "anna hyvän kiertää" ajatukseen, on tahaton musiikin jakaminen videon mukana. Esimerkkinä videotallenne minisarjasta vuodelta 1991, jonka jaoin YouTube kanavalleni. Sen ensimmäisen jakson taustalla soi Eppujen joku laulu niin tuon laulun osuuden YouTube torppasi. Jostain syystä jakamisen esto poistui parin viikon kuluttua. Olisiko syynä se, että Pantsella on rooli tuossa sarjassa. Jos kiinnostaa niin sarjan nimi on Petterin parempi elämä.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.