Voita tupakanhimo - Fingerpori rautalangasta 20.2.2019


Kun mainoksessa sanotaan "voita tupakanhimo", kehoittaa mainos tietenkin päihittämään tupakanhimon ja pääsemään eroon tupakasta. Heimo luulee mainoksen kuintenkin tarkoittavan kilpailua, josta voi palkintona voittaa itselleen tupakanhimon.
Sama strippi nähtiin 22.3.2018.

5 kommenttia:

 1. Miksi vanhoja strippejä esitetään silloin tällöin uudestaan? Onhan tämä siis hyvä strippi sinänsä, mutta vanha on vanha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä Jarlalla on noro tai nuha, eikä työ luonnista ja varastoon tehdyt stripit loppuvat kesken. Ideoistahan ei ole puute, koska saa kuulemma kymmeniä joka viikko.

   Poista
  2. Liekö hesarin sensuuri iskenyt taas. Toki välillä on tarjolla myös useampi vanha strippi samalle päivälle, joten voi tuo toki olla ihan pelkkää osaamattomuutta tai huolimattomuutta toimituksen suunnalla.

   Poista
 2. Myös 19.1.2019 lauantain ns "tuplastripissä" oli tämä sama.

  VastaaPoista
 3. Ei kai Jarlalla ole mitään tekemistä sen kanssa mitä ja montako kertaa Hesari julkaisee mitäkin strippiä tai ei julkaise. Hesari ainakin ilmoitti suurin piirtein näin, kun otti itse syyn niskoilleen kyseen alaisen (tais olla joku lapsen hyväksikäyttö tms) stripin julkaisun tuossa muinoin.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.