Edullinen läpitalonhuoneisto - Fingerpori rautalangasta 26.2.2020


Kun J. Suoro myy edullista läpitalonhuoneistoa, luulisi tämän tarkoittavan kerrostaloasuntoa, jossa on ikkunat talon molemmille puolille. Todellisuudessa kyseessä onkin kuitenkin talo, joka on kuljetuksessa ajettu päin kerrostaloa ja sen läpi.

5 kommenttia:

 1. Jokin ei nyt täsmää, kun pientalo, josta vähintänkin kattorakenteet ovat puuta ja muutkin rakenteet hentoisempia kuin kerrostalossa ajetaan kerrostalon läpi niin, että kivitaloon tulee reikä. Eikä pientalossa näy minkäänlaisia ulkoisia vaurioita. Syöksytorvetkin vielä paikoillaan, ja ikkunat ehjiä.
  Fingerporissa on rakennustekniikka ihmeellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo kerrostalo on kirjaimellisesti sellainen, jossa seinät ovat pahvia. Ainakin huonosti tehty siinä mielessä, että ikkunat ovat erikokoisia ja eri tasossa.
   Autokin on aika hyvässä kunnossa, pientä vauriota nokassa, mutta tuulilasi on ehjä ja kuljettaja vain hiukan hämmentynyt.

   Niin, tämä siis Anonyymi kolmetoista-piste-kolmetoistanenille.

   Poista
 2. Tarkkaan ottaen kuvassa on talo mennyt talon läpi tai talo huoneistojen läpi eikä päin vastoin, huoneisto talon läpi. Huoneistoksi nimitetään yleensä kerros- tai rivitaloasuntoa. Erillisasuintaloa ei yleensä nimitetä huoneistoksi. Koska se on koko talo, ei pelkkä talon osa eli huoneisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin että Anonyymi klo 16.02 on jäljillä, myynnissä Suorolla on nimenomaan tuo kerrostalohuoneisto, jossa on talon (mallinen) läpi. Talohan on nimenomaan ihan priimakuntoinen vielä, kuten Anonyymi klo 13:13 toteaakin, eikä olisi myynnissä edullisesti.

   Poista
 3. Suoro on myymässäkerrostalon huoneistoa, ei pientalon, joka nyt vain sattuu olemaan kuormiksen lastina. Olisikin ollut parempi laittaa lastiksi jotain muuta, vaikka tukkeja, olisi ollut selkeämpi vitsi,

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.