Vuoden onnistuja - Fingerpori rautalangasta 3.7.2020


Kun Fingerporin yrittäjä-miehet palkitsee vuoden onnistujan, luulisi kyseessä olevan palkinto jostain positiivisesta taloudellisesta onnistumisesta tai innovaatiosta yrittämisen saralla. Palkinnon saa kuitenkin Allan, joka on vahingossa onnistunut aiheuttamaan kaupunkiin pitkän sähkökatkoksen.

10 kommenttia:

 1. Osaisiko joku auttaa tietänätöntä päivån toisen stripin kanssa?

  https://aijaa.com/CsDoml

  Ei vaan oikeen aukee toi mulle.

  Ilmeisesti vitsi liityy sanaan "vantaan asola" mutta einvaan silti oikeen nyt aukee sit millään, tai sit toi saa tyyliin jatkoa huomenna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, mikä ihme sinua vaivaa? Oletko tosiaan noin tolkuttoman tyhmä?
   Vantaan Asola on paikka, jossa asuu Pesolan Arvo - eli kuka ?
   Huomaa, että hän on Fingerporin pervon kaveri.

   Täällä on viime aikoina ollut puhetta sananmuunnoksista ja olet itsekin yritellyt niitä. Mikset muka nyt tajua yrittää sitä?

   Ja muista kiittää tästä, senkin sananmuunnos.

   Poista
  2. Gh mikään sananmuunnos ole. Mikä lie turvaton kyhertelijä.

   Poista
  3. Vaikka Gh selvästi teeskentelee ymmärtämättömyyttä trollaushengessä, hänen pyyntönsä on pohjimmiltaan validi. Tämä blogihan ON omistettu Fingerpori-strippien selityksille – myös niiden kaikista itsestäänselvimpien strippien.

   Poista
  4. Heimo on muuten yllättävän terävä ihminen, hän tajuaa aina sananmuunokset, anagrammit, omistuistakin omituisemmat slangisanat (uutena luukusi-sperma) ja jopa Japanin kaupungit on hänellä hallussa

   Poista
  5. 11.02, ei tajua, varsinkaan tuota 'uutta' slangisanaa, jota ei ole olemassakaan. gh todisti sen yrittämällä googlata tuota ja ainoa tulos oli Rautalankapori. Lisäksi muista kuinka Heimo ei tuntenut ilmaisua sissijuusto, vaikka hänen puolisonsa Irma selvästi tunsi sen.

   Poista
  6. Jänis, ylläpitäjä on maininnut täällä, että taivuttaminen koskee vain uusinta Hesarin Fingerporia. Antoi kyllä luvan kommentoijille taivutella muuallakin julkaistuja. Ja olkoon gh:n pyyntö validi, niin hän itse ainakin on epävalidi, eli invalidi, etten sanoisi aivoinvalidi.

   Poista
  7. Ylhäällä lukee "Päivän Fingerpori rautalangasta väännettynä"

   Em näe eriteltynä julkaisualustoja

   Poista
  8. http://www.rautalankapori.fi/2020/06/arkkienkeli-mikael-fingerpori.html

   "Rautalankaporissa selitetään rautalangasta Hesarissa julkaistut stripit. Kaupunkikohtaisissa liitteissä tai muualla julkaistuja ei välttämättä selitetä, mutta näistä voi kysellä keskusteluosiossa ja saattaa raitalankayhteisön apua löytyä myös näiden varsinaisten selitysten kommenttikentissä."

   Tuo olisi varmaan syytä laittaa otsikon alle vaikka sulkuihin - mahdollisesti ilman kirjoitusvirhettä.

   Poista
 2. Kiitos, et sä Krabola sit ookkaa iha paska jätkä tai muija (3

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.