Allan mököttää yksin - Fingerpori rautalangasta 1.12.2020

 


Päivän stripissä Allan on yksin apeana diskossa, jossa muut ovat tanssimassa. Kun mies tulee kysymään, mitä Allan mököttää yksin, on hänen tarkoituksensa kannustaa Allania nostamaan suupielet ylös ja lähtemään muiden sekaan tanssimaan. Allan kuitenkin ratkaisee pahennusta herättäneen yksinmökötysongelmansa kutsumalla toisen mököttäjän samaan pöytään, jolloin he mököttävät yhdessä.

3 kommenttia:

 1. Minusta tämä olisi paljon hauskempi, jos tuo sama "mitä sinä yksinäsi mökötät" -kaveri olisi se, joka tulee mökötysseuraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä noinkin viehätyksensä, koska tässä versiossa Allan on joutunut oikein näkemään vaivaa hakeakseen itselleen jostain mökötysseuraa, mikä taas kutitti minun nauruhermoani: "Mistä Allan *tuon* nyt pöytäänsä löysi?"

   Rautalangoittaja: Tämänpäiväinen oli myös selityksenä mainio. "Mökötys" on hauska sana.

   Poista
 2. littala? Hauskaa miten blogimaailmassa kaikelle on vähän ulkomaailman verrokkeja hienommat nimet. Ihan perusmainostus on yhteistyötä ja kosmetiikkafirman sponsoroima kauneuskilpailu sädehtivää energiaa ja sisäisen kauneuden hehkua. Runollista! Mutta hyvä niin, sillä luovia teksti-innovaatioita blogeissa aina tarvitaan

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.