Kannattaa kokeilla käteen - Fingerpori rautalangasta 28.12.2020

 

Kun myyjä kehottaa Allania kokeilemaan kirvestä omaan käteen, tarkoittaa myyjä, että Allanin kannattaa tarttua eri kirveisiin ja arvioida mikä tuntuu tämän käsissä helpoimmalta käsitellä. Allan luulee myyjän tarkoittavan omaan käteen kokeilulla kuitenkin sitä, että hänen kannattaa löydä kirveellä omaa kättään. Niinpä tilanne vaatii ambulanssia.

7 kommenttia:

 1. Vitsi toimisi paremmin jos myyjä ei olisi maininnut kahvaa ollenkaan.
  Sitäpaitsi kirveen pidinosa on varsi, ei kahva.

  VastaaPoista
 2. Oikein IDIOOTTI myyjä, kyllä se on myyjän tehtävä kertoa mikä sopii ja mikä ei...

  Tommonen "emmä tiiä" asenne sopisi paremmin jos kuvassa ois joku nuori ämmä ketä ois tuurarina tuol, niitä ku ei kiinnosta ku pelkkä tuntipalkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimetön 11.28, entä jos Allan olisi ostamassa vaikka housuja. Olisi myyjän tehtävä kertoa mitkä sopivat sen sijaan, että käskee Allanteen itse sovittaa?

   Poista
 3. Viimeisen kuvan olisi melkeinpä voinut jättää poiskin.

  VastaaPoista
 4. Kertoo yleisestä tasosta, että tämä on 33 mielestä hyvä eikä yhdenkään mielestä huono. Jos vime aikoina olisi tullut oikeasti hyviä f-poreja, niin ei tämä näin hyvin olisi menestynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fingerporissa on aina ollut välillä huonoja, ja kyllä tää kaikkiaankin on sieltä paremmasta päästä. Ehkä muistat vanhemmista vain ne hyvät. Ne, jotka on julkaistu myös albumeissa.

   Poista
 5. Kirveessä on terä ja varsi. Joissain Fiskarsin kirveissä on mukana teräsuoja, jossa on kahva.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.