Pensasaidasta strutsi ja elefantti - Fingerpori rautalangasta 20.1.2022

 

Kun lehdessä kerrotaan, kuinka pensasaidasta voi leikata strutsin tai elefantin, luulisi tämän tarkoittavan pensaan leikkaamista eläinhahmon muotoon. Heimo on kuitenkin tilanteessa, jossa sanat saavat toisenlaisen merkityksen, sillä hän leikkaa oikean strutsin ja elefantin irti pensasaidasta. Strippi 4567.

5 kommenttia:

 1. Tykkäsin tästä. Absurdi.

  VastaaPoista
 2. Anteeksi, mutta minä en ole täysin ymmärtänyt, onko näissä kommenteissa tarkoitus arvostella strippiä vai sen selitystä.

  Olen kuitenkin kallistunut jälkimmäisen vaihtoehdon puolelle, ja pidän selitystä sitä parempana mitä enemmän lastenkielellä vääntäjä onnistuu kuvailemaan muutenkin ilmiselvän asian!
  Tämä selitys asettuu arvosteluasteikossani keskivaiheille.

  Vielä kun saisi sen muuttamaan tuon piikkilangan tavalliseksi rautalangaksi, joista mallinteita tavataan tosielämässä vääntää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun minun tarvitsee vääntää asiaa konkreettisesti rautalangasta, piikkilanka käy siihen aivan hyvin. Kaikki piikkilanka on rautalankaa, vaikkei kaikki rautalanka ole piikkilanka.

   Poista
 3. Minusta Rautalankapori on aika usein konseptinsa vanki. Kun jokaiseen Jarlan strippiin pitäisi keksiä jotain rautalangasta väännettävää, se livahtaa myötähäpeän puolelle. Lähinnä silloin, kun vitsi on niin ymmärrettävä, että sitä on turha lähteä selittämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautalankaa vedetään nykyään rutiinilla, mikä on ymmärrettävää, sillä haukut tulee joka tapauksessa, joten miksi nähdä hirvittävästi vaivaa. Varsinkin, kun väki kuitenkin tulee tänne joka päivä. Nähdäkseen selityksen tai sitten haukkuakseen sitä.

   Aikanaan oli kyllä todella hauskoja rautalankoja, usein jopa parempia kuin sen päivän Fingerpori. Tiedä sitten onko vääntäjä vaihtunut. Mutta onhan tämä edelleen ehdottoman tarpeellinen sivusto, sillä aina välillä tulee sellaisia, joihin tarvitsee apua. Itselläni viimeksi tuo masentava salaatti.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.