Punainen ja sininen pilleri - Fingerpori rautalangasta 26.1.2022

 

Päivän stripissä nähdään Matrix-elokuvasta tuttu tilanne, jossa Morpheus tarjoaa punaista tai sinistä pilleriä, joista toinen antaa elämän jatkua ennallaan ja toinen paljastaa kätketyn totuuden. Elokuvassa päähenkilö Neo valitsee totuuspillerin, mutta Fingerporissa päihteille perso Muhevainen tekeekin oivaltavan ratkaisun ja ottaa molemmat pillerit. Strippi 4572.

6 kommenttia:

 1. Viimeisestä kuvasta olisi kyllä voinut jättää puhekuplan pois. Tai ainakin siinä olevan tekstin.

  VastaaPoista
 2. Miksi tuo mies on aina huumeissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi Aku Ankka on kilahdusherkkä, aina lopulta huonoon tuuriinsa tai hybrikseensä sortuva antisankari? Miksi Hannu Hanhella on niin hyvä onni? Miksi Roope Ankka on ahne rahalle? Miksi Kapteeni Haddock käyttää aivan liikaa alkoholia ja saa toistuvasti juoppohulluuskohtauksia? Miksi Jeesus kävelee vetten päällä ja tekee ihmeitä? Miksi Asko Vilenius esittelee itseään ja perversioitaan?

   Vastaus: Nuo piirteet kuuluvat sarjakuvataiteilijan heille luomiin ominaisuuksiin, ja tekevät heistä tunnistettavia ja rakastettuja (tai vihattuja).

   Poista
 3. Olen kahdesti alkanut katsoa Matrixia. Molemmilla kerroilla nukahdin alta puolen tunnin. Tylsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi huonoimmista elokuvista mitä on ja lähtöidealtaan uskomattoman epälooginen.
   Jo pelkästään hyötysuhde ja se, että kohteeksi valittiin planeetan ainoa kapinaan kykenevä laji saavat loogisen katsoja epätoivoon.

   Poista
 4. Punainen pilleri paljastaa todellisuuden, sininen aiheuttaa jämäkän erektion.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.