Homelius leipoi pataan - Fingerpori rautalangasta 30.5.2023

 

Kun lööpissä kerrotaan että marttojen vierailun aikana Homelius leipoi pataan, voisi tämän virheellisesti luulla tarkoittavan, että Homelius olisi lyönyt marttoja nyrkillä kasvoihin, sillä pataan leipomista käytetään samassa merkityksessä kuin turpaan antamista. Kyse ei kuitenkaan todellisuudessa ollut lainkaan väkivaltaisesta käytöksestä, vaan Homelius leipoi leivän laittamalla taikinan pataan kypsymään. Strippi 4959.

5 kommenttia:

 1. Melkosta sontaa, vaikka vieraskirja täynnä helmiä, kuten tänään ehdotettu
  Ari Virtanen wrote on 30/05/2023 at 11:58:
  Ensimmäinen ruutu: Heimo polttaa tupakkaa tupakkatakki päällä ja sanoo "Ostin kyliltä uuden tupakkatakin". Toisessa ruudussa kuvaan tulee isokuvioisessa mekossa pientä sätkää polttava Päivi: "Mä toin Amsterdamista tämän marimekon."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut, gh, kerrankin onnistuit löytämään vieraskirjasta jotain kelvollista. Vahinko vain, että jos Jarla seuraa Rautalankaa, niin saatoit nyt aiheuttaa sen, että hän ei enää viitsikään tehdä suositulla palstalla spoilattua vitsiä.
   Miksi et voinut odottaa vaikka kuukautta ennen kuin tulet tänne valittamaan? Ja periaatteessa sinä valitat nyt siitä, että Jarla ei tehnyt tänään ehdotettua vitsiä pari viikkoa sitten. Vai kuvitteletko, että Jarla piirtää päivän stripin aina edellisenä iltana?
   Sitä paitsi tämä strippi on ihan kunnollinen. Yritin miettiä kahden kuvan perusteella tulevaa otsikkoa, mutta en keksinyt mitään. Joten tämä onnistui yllättämään.

   Poista
  2. Marimekko on jo käytetty.

   Poista
 2. Tottakai on käytetty. Se oli vaan esimerkki millaista paskaa vieraskirja on.

  Entäs tämä sitten:
  M.K. wrote on 29/05/2023 at 14:22:
  Mainos: Ilmainen optikon näöntarkastus -->tarkastukseen jonottamassa useampi optikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletan, että et ole sama henkilö, joka sanoi tuota marimekkoa aiemmin helmeksi.
   Ja eikös tuo optikkojuttukin ole käytetty jonkinlaisena versiona jo jokin aika sitten. Ei taida ihan vuosia olla, mutta kuukausia nyt kuitenkin.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.