Lintujen tuntija - Fingerpori rautalangasta 6.5.2023

 

Kun Heimo kertoo kanssaan istuvan miehen olevan yksi Suomen kovimmista lintujen tuntijoista, luulisi tämän tarkoittavan, että mies tunnistaa lintulajit ja niiden ominaispiirteet. Kun Allan pyytää miestä tunnistamaan lähellä olevan linnun, selviää ettei mies tunnekaan (vain) lintulajeja, vaan hän tuntee linnut henkilökohtaisesti nimeltä, kuten paikalla olevan Teukka Sääksjärven. Strippi 4941.

6 kommenttia:

 1. Nyt on pakko tunnustaa että erittäin hyvä strippi.

  Kahden ekan ruudun jälkeen ajattelin, että nyt on Fingerpori mennyt helpoimman kautta, ja kolmannessa ruudussa mies toteaa "Tunnistan, se on aivan selvästi lintu"

  Tuo meemihän on melko tuttu Tiktokista yms.

  Pisteet tälle, kerrankin eri lopputulos mitä lukija saattoi odottaa

  VastaaPoista
 2. Itse luulin vitsin olevan siinä, että ”asiantuntija” ei erottanut lintua ihmisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa vitsi on siinä, että tämä ns asiantuntija luuli tuota Teukaksi, vaikka kyseessä tämän veli Maukka. Eivätkä he ole edes kaksosia 😁

   Poista
 3. Hyvä. Todellinen lintutuntija.

  Tosin strippi jättää avoimeksi tunteeko henkilö myöskin lintulajit, tai bluffaako hän myös lintujen henkilökohtaisella tuntemuksellaan, mutta sillä niin väliäkään. Kun hän vei tietämyksen noin seuraavalle tasolle, eipä siinä voi kuulija vastaankaan väittää, jos ei ole pokkaa todeta, että kyllä tuossa on Kalarannan Väiski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme porukkaa täällä. Kalarannan Väiski on meriharakka, eikä mikään lokki.

   Poista
 4. Kannattaa huomata, että miekkonen ei sano, että kyseessä on Teuvo Sääksjärvi, vaan hän tosiaan tuntee linnun ihan kutsumanimipohjalta.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.