Pettymyksiä - Fingerpori rautalangasta 23.5.2023

 

Päivän stripissä nainen kertoo piristäneensä itseänsä ostamalla kukkasipulin, mutta naisen pettymykseksi se osoittautui narsissiksi. Kun nainen kertoo syyksi kukkasipulin ostamiseen pettymykset henkilökohtaisessa elämässä, voi tilanteesta päätellä, että hänen kumppaninsa on tai ovat osoittautuneet narsisteiksi. Tämän vuoksi piristämään tarkoitettu kukkasipuli luokin narsissina ikävän yhtymäkohdan naisen aiempiin narsismi-pettymyksiin.

Narsismi ja narsissi ovat yhteydessä toisiinsa siten, että narsismi on saanut nimensä kreikkalaisen mytologian Narkissoksesta, joka oman peilikuvansa lähteen pinnasta nähtyään ihastui siihen niin, että jäi tuijottamaan itseään kunnes kuihtui ja kuoli, jolloin hänen rumiinsa muuttui narsissiksi. Strippi 4953.

2 kommenttia:

  1. Stripin inspiraationa taitaa olla legendaarinen vauva.fi-sivuston avaus "Apua, mieheni on narsissi." Yllättäen googlaus hakusanoilla "mieheni on narsissi" tuottaa useampia osumia avauksiin eri keskustelufoorumeilla. Joko kyse on perisuomalaisesta mustasta huumorista yhdistettynä provoiluun, tai sitten monilla menee tosiaan sekaisin sanat narsisti ja narsissi. Haluan uskoa jälkimmäiseen vaihtoehtoon sekä siihen, että Jarla piruilee näille hönöille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin. Tuota hakua en ole aiemmin tehnyt ja kun äsken kokeilin niin Google tarjosi tuota jo sanojen "mieheni on" jälkeen lisäämällä "narsissi". Otaksun tuon olevan tietoinen kiertoilmaus ettei aivan suoraan tarvitse sanoa - "penaalissa on terävämpiäkin kyniä".

      Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.