Oletko sinä Robin - Fingerpori rautalangasta 5.4.2016


Päivän Fingerporissa Heimo katsoo miestä ja kysyy onko tämä Robin. Kysymys johtuu paitsi miehen käyttämästä Robin-paidasta, myös tämän erehdyttävästi penistä muistuttavasta nenästä. Tämä tuo Heimolle mieleen Robinin, koska kyseisen artistin yhdessä Sannin kanssa esittämän hittibiisin "Miten eskimot suutelee" kertosäkeessä toistetaan sanoja "Ne tekee sen nenällä". Heimo on kuullut kappaleen ja siksi yhdistää suoraan Robiniin miehen, joka näyttää siltä kuin tekisi "sen" nenällä.

Jos rautalangasta oli apua, anna tykkäys Rautalankaporin Facebook-sivulle! Päivittäisen Rautalankaporin löydät kätevästi myös seuraamalla Rautalankaporia Twitterissä.

8 kommenttia:

 1. Heimo taitaakin olla ainoa joka tuon kappaleen on kuullut... No, ainakin rautalanka osoitti tarpeellisuutensa. :(

  VastaaPoista
 2. Viimeinkin fingerpori fingerporista! Jarlahan on kautta aikojen käyttänyt stripeissä paitoja joissa lukee "Malinen" tai "Tarza" kertoakseen kyseisen henkilön nimen. Nyt Heimo Vesa siis luulee Robinin käyttävän pitkän fingerpori-perinteen mukaisesti oman nimensä koristamaa paitaa!

  VastaaPoista
 3. Olipa nyt tajuttoman huono Fingerpori. Olisiko niin huono, että on jo hyvä...? Ei, vaan ihan vain rujosti huono.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tasoa, että toivoisi, ettei Jarlan tarvitsisi ihan näin paljoa niitä suoltaa. Myös kaksi Jäätävää spedeä samalla vitsillä peräkkäin on vähän surkuhupaisa jatkumo.

   Poista
 4. Nuoriso-osastoa... :-(

  VastaaPoista
 5. Sanni? Ketä se on?

  VastaaPoista
 6. Terveisiä vuodesta 2020! Tämä oli tänään Iltalehdessä. Hyvä kun selitettiin. Mietin tietysti ensin Batmanin aisaparia vitsin ratkaisuna.

  Sannin biisi on toki tuttu.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.