Vodkaa suoraan hanasta - Fingerpori rautalangasta 21.4.2016


Päivän Fingerporissa hieman Heimo Vesaa muistuttava venäläismies kieltäytyy vodkapullosta, koska kertoo juovansa suoraan hanasta. Mies on juonut niin paljon vodkaa ja tottunut makuun, ettei enää erota kirkasta viinaa kirkkaasta vedestä, vaan luulee vesijohdosta tulevan kirkasta viinaa.

11 kommenttia:

 1. Voisikos tuo liittyä ennenminkin johonkin näinkin vanhaan uutiseen? https://www.riemurasia.net/kuva/Vodka/46429 Jotenkin tuo rautalanka tuntuu nyt kovasti ontuvan, kun tuo Jevgeni ei edes näytä kovin alkoholisoituneelta ollakseen "makuun tottunut".

  VastaaPoista
 2. Eikös vodka tarkoita vettä? Tai sana on johdettu vettä tarkoittavasta sanasta. Deminutiivimuoto sanasta "voda", vesi.

  VastaaPoista
 3. täytyy littyä votka putkeen - vesi putkeen, joteskin siihen suuntaan.

  VastaaPoista
 4. Vai onko vitsi siinä että Finger-Venäjällä vesihanoistakin tulee vodkaa? On kyllä vaikeasti avautuva strippi tällä kertaa.

  VastaaPoista
 5. Varmaan siinä ovat nämä kaikki. Pitäisi Jarlan perustaa oma rautalankasivusto kun täältä tulee järjestään kehnoja selityksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautalankapori on koko rautalankaporaajien yhteisön kommenteille ja korjauksille täysin avoin sivusto. Voisitko ystävällisesti osoittaa kehnot rautalankaversiot ja esittää paremmat selitykset niin kaikki hyötyvät!

   Poista
 6. Niin siis vitsihän on siinä että Venäjällä ollaan yhtä askelmaa alempana sivistystasossa kuin esim. Suomessa, jossa voitaisiin sanoa "kiitos, en tarvitse lasia, juon suoraan pullosta".

  VastaaPoista
 7. Juuri näin, tämä on jutun juju. Rautalankaporin selitys onnahti tällä kertaa pahasti.

  VastaaPoista
 8. Venäjällä vodkan kulutus on niin suurta, että sitä myydään ilmeisesti myös hanapakkauksissa.

  VastaaPoista
 9. Jos kyse ei olisi venäläisistä, niin tämä olisi rasistinen strippi. Mutta venäläiset ovat pilanneet maineensa niin pohjalukemiin, että rasistiset toteamukset ovat oikeastaan vain totta.

  VastaaPoista
 10. Onhan niitä omia hanoja löytynyt viinatehtaista.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.