Huolto pelaa - Fingerpori rautalangasta 24.5.2018


Toteamuksella "huolto pelaa" luulisi tarkoitettavan sitä, että huolto toimii luotettavasti ja tehokkaasti. Stripissä tällä tarkoitetaan kuitenkin kirjamellisesti pelaamista, sillä huoltomiehenä toimiva Allan ei tee töitään vaan pelaa videopelejä.

10 kommenttia:

 1. Nämä uusinnat tulee teillä turhan pian. Tääkin oli jo muutama viikko sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten niin "teillä" ?
   Rautalankapori ei käsittääkseni liity Fingerporiin millään virallisella tavalla, vaan kyseessä on ( yksittäinen ? ) lukija, joka huvikseen laatii näitä selityksiä.

   Poista
  2. No just sitä tarkoitin, että toistatte saman selityksen joka oli parin viikkoa sitten. Mitä tuossa et ymmärtänyt?

   Poista
 2. Olisiko pitänyt antaa erilainen selitys ? Ja miten niin "toistatte", minä en liity mitenkään Rautalankaporiin paitsi ( tyytyväisenä ) lukijana.
  Menit omituisen hyökkääväksi, aivan kuin olisit jäänyt kiinni häpeällisestä virheestä, jota et voi myöntää. ;)

  VastaaPoista
 3. Hesarissa julkaistaan ensimmäisenä päivittäin uusin Fingerpori. Rautalankaporissa olisi riittänyt maininta "uusinta", eikä olisi tarvinnut julkaista selitystä lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten olisi riittänyt. Lisäksi olisi pitänyt mainita vähintäänkin alkuperäinen päivämäärä. Joku olisi voinut ihmetellä, että mitä vitsi tarkoittaa ja sitten olisi alkanut epätoivoinen etsintä arkistosta, jos päiväystä ei mainittaisi.
   Eikä tuo kokonainen selitys ole sinulta mitenkään pois. Vaikutat uskomattoman herkkänahkaiselta, kun ottaa huomioon, että olet täällä ihan anonyyminä. Itsetunto-ongelmia ?

   Poista
  2. En ollut tuon ensimmäisen viestin kirjoittaja. Enkä herkkänahkainen :) Olet oikeassa. Ekan julkaisun päivämäärä on hyvä mainita niin sitten on helppo etsiä mitä rautalanka siitä alunperin selitti. Fingerporit on myös kaikki numeroitu juoksevalla numeroinnilla.

   Poista
  3. Et ehkä huomannut, mutta olet itsekin anonyyminä...

   Poista
  4. Toki huomasin, mutta en mielestäni käyttäytynyt sillä tavalla herkkänahkaisesti, että sillä olisi väliä. Minä pystyn kyllä myöntämään virheeni ja ylireagointini, jos sellaista sattuu.
   Omasta puolestani tämä sanailu on ollut ihan hyvässä hengessä, vaikka ehkä se hymiöiden puutteessa saattaa vaikuttaa nipottamiselta. ( olen siis ollut Anonyymi 24. toukokuuta 2018 klo 21.08 / 25. toukokuuta 2018 klo 5.47 / 26. toukokuuta 2018 klo 0.19 )
   Hyvää paivänjatkoa vain kaikille Anonyymeille, ei muisteta pahalla ja jatketaan edelleen joukolla näiden Rautalankojen kommentointia :)

   Poista
  5. Ihan kaikille Anonyymeille en arvaa toivottaa hyvää päivänjatkoa, mutta sinulle kyllä! (Ja sinulle myös.)

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.