Jacobsonin elin - Fingerpori rautalangasta 20.3.2019


Kun luennoitsija toteaa, että kissalla on suussaan Jacobsonin elin, hänen luulisi puhuvan yleisesti kissan anatomista ja fysiologiasta, sillä monilla eläimillä on suussaan tai nenässään jacobsonin elimeksi kutsuttu rakenne, jolla ne aistivat hajuja ja feromoneja. Toiselta nimeltään kyseinen elin on vomeronasaalielin. Osoittautuu kuitenkin, että luennoitsija tarkoittikin leikkaussalissa olevaa potilas Jacobsonia ja paikalla olevaa kissaa, joka on livahtanut leikkaussaliin ja napannut jonkin potilas Jacobsonin elimistä suuhunsa.

5 kommenttia:

 1. Aika uskomatonta että Fingerporissa on vitsi, jossa ilmaisu "suussa elin" voidaan jopa tulkita tarkoittavan jotain muuta elintä kuin miehen sukupuolielintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei tässä sitä sexorgaaniakaan oo poissulettu

   Poista
 2. Noh selitys ei ole stripin tekiältä. Eli useassa tapauksessa on mukana myös arvailua

  VastaaPoista
 3. Fingerpoli tuntuu olevan melko monipuolinen laitos. On kaiken maailman tekniikkaa sekä tiedettä ja näköjään siellä tehdään vielä leikkauksiakin.

  VastaaPoista
 4. On aika vaikea uskoa että Jarla, Fingerporissa yleisesti vallitsevan kaksimielisyyden tuntien, olisi voinut tarkoittaa mitään muuta elintä kuin sitä tiettyä joka on vain miehellä.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.