Poirots of the Caribbean - Fingerpori rautalangasta 9.3.2019


Heimon näkemässä Poirots of the Caribbean -elokuvan mainoksessa on yhdistetty Pirates of the Caribbean -elokuvat ja Hercule Poirot -elokuvat siten, että kaikki Pirates of the Caribbean -elokuvan hahmot on korvattu Hercule Poirot´lla.

6 kommenttia:

 1. Mikä tässä on se vitsi? Vai onko tässä vitsiä? Vai onko se vitsi vaan se, että Pirates ja Poirots kuulostaa samalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi huumorin peruspiirteistä on toisiinsa liittymättömien ajatusmallien, suhtautumistapojen tai ominaisuuksien yhdistäminen. Tässä stripissä siitä esimerkki.

   Myös hyvin tosikkomainen ja ymmärtämätön tai toisaalta analyyttinen suhtautuminen vitsiin voi jollain tasolla olla hauskaa. Sitä harrastetaan täällä kommenttikentässä.

   Poista
  2. "Vitsi" on siinä että pirates lausutaan "samalla" (pairots) tavalla kuin poirots kirjoitetaan. Vesa (ja Jarla) osoittaa tiedostavansa "vitsin" huonouden tekemällä ns facepalm-eleen, joka wikipedian mukaan kuvaa henkilön kokemaa pettymyksen, häpeän, myötähäpeän, halveksunnan tai epätoivon tunnetta.

   Poista
  3. Tässä on tekijöiksi merkitty Jarla-Aronen. Oliskohan poirots-idea Arosen ja Jarlaa edustaisi alter-egonsa Vesan reaktio?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei suinkaan ole pohjanoteeraus juuri siksi, että jarla tietää ja kertoo vitsin olevan "paska". Tää menee Fingerporin metatasolle, jolta seuraava leveli on ainoastaan, että mitä vittua te selitätte....

   Yläpeukkua ihan siitä.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.