Viinintuntijoiden suosima - Fingerpori rautalangasta 1.3.2019


Kun Chateau Doigt 2016 -pullon todetaan olevan viinintuntijoiden suosima, luulisi tämän tarkoittavan että kysesssä on hyvälaatuinen viini, jota asiantuntijat suosivat. Todellisuudessa sana suosima tarkoittaakin suo-sima, eli viinintuntijat valmistavat suolla simaa, jota myydään kyseisessä pullossa. Nimerkille Unknown vielä suo rautalangasta: Suo on kasviyhdyskunta, jonka kasvien jäännöksistä muodostuu suoturvetta.

12 kommenttia:

 1. Mutta mitä on sima? Ehkä Rautalankapori suo selityksen ;-)

  VastaaPoista
 2. Oho, nyt oli semmoinen, etten tajunnut ilman selitystä, vaikka olisi pitänyt. Kiitos Jarlalle, kiitos Rautalankaporille!

  VastaaPoista
 3. Golffarit voisivat juoda hole-in-one -samppanjan tapaan par-simaa.

  VastaaPoista
 4. Slitys hyvä, strippi huono: ei mitään linkkiä siihen mitä linkkejä myöten tuote on kulkeutunut hienojen pullojen hyllyyn hienoin nimin ja vuosikertartiketein vaurustettuna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taide jättää mielikuvitukselle tilaa.

   Ei kai sulle koko elämääkään tartte selittää. Siltä pohjalta, että jos lähtisit joskus kämpästäsi uloskin, ensin laittaisit housut jalkaan, sitten kengät, ja asunnosta mennään ulos ulko-oven kautta.

   Poista
  2. ööö... haukuin väärää puuta, siis kysymyksiä herättääkin se, että kahdessa härmän villapaitaan pukeutuneessa juntissa ei ole yhtään tunnusmerkkiä jonka perusteella heidän voisi olettaa olevan viinintuntijoita .

   Poista
 5. Pitäisi olla myös mahdollisuus äänestää: Hyvä kommentti/ Huono kommentti. Nimimerkkien "Anonyymi" ja "Unknown" kaltaiset urputtajat savustettaisiin aika noppee muiden toimesta ulos..

  VastaaPoista
 6. Hauska yksityiskohta, että Chateau Doigt on Fingerpori ranskaksi.

  VastaaPoista
 7. Pussissa olisi pitänyt lukea fariinisokeri, kun simasta on kysymys.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.