Helvetin romu - Fingerpori rautalangasta 25.11.2019


Kun Heimo pahoinpitelee töissä näppäimistöä, kyseinen näppäimistö tulee myöhemmin Heimon kotiin mukanaan isokokoinen kaverinsa, joka kostaa Heimolle pienemmän näppäimistön kiusaamisen. Vitsi on siinä, että tällainen tapahtuma voisi olla tyypillistä ihmisille, mutta se on hyvin yllättävä näppäimistöille.

11 kommenttia:

 1. Hieno selostus, JOS strippi kerrotaan vaikkapa Novan aamussa....

  Mutta vitsiä et löytänyt? Vitsi tuskin on se että niin ei voi käydä oikeassa elämässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Vitsi on tietenkin siinä, että viimeisessä kuvassa on hattuhylly, jonka päällä on hattu.
   Heimo ei koskaan käytä hattua. On siis naurettavaa piirtää Heimon kotiin miesten hattu.

   Mutta oli kyllä yllättävä loppu. Odotin itse Vihtahousun hiilihankoineen tulevan paikalle viimeisessä kuvassa.
   Harmi vain, että Fingerpori loppuu nyt ainakin joksikin aikaa, kun tuo näppäimistö pahoinpitelee Heimon pitkäksi aikaa sairaalaan, tai mahdollisesti jopa tappaa tämän.

   Poista
  2. Olisikohab kyseessä syvällisempi viittaus johonkin vanhaan sketsiin / sarjakuvaan / tv sarjaan tms.

   Yleensä tämän päivän selittäjä on parempi kuin se toinen joka aloittaa aina sanoin "päivän stripissä" mutta nyt alitettiin rima.


   Kerran stripissä oli epäoleellinen nimi, jobka vuoksi seliytäjä keksi viittauksen johonkin ikivanhaan Veli puolikuuhun, vaikka stripin kannalta nimi oli täysin epäolleellinen.

   Joten eiköhäs joku tähän strippiin keksi sen oikean vitsin

   Poista
 2. Ei tuossa ole aikomusta pahoinpidellä Heimoa, vaan on tultu vaatimaan anteeksipyyntöä työvälinekiusaamisesta.

  VastaaPoista
 3. Tuli viboja siitä Disney:n piirretystä "Fantasia", jossa Mikki Hiirenin kimppuun käyvät ne eläväksi muuttuneet luudat.

  btw vakkari-inisijälle sellainenkin heitto, että eihän Fingerpori-stripeissä edes ole aina ollenkaan vitsiä. On vain "OHO, näinkin Fingerporissa voi käydä" -tyyppisiä tilanteita. Kato hei.. relaa.

  VastaaPoista
 4. Aika paljon on Jarla muuttanut Jopin 20.11 vieraskirjaan lähettämää ehdotusta, jossa Paula Vesalan biisiä käytettiin aasinsiltana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin vilkaisemassa vieraskirjaa pitkästä aikaa. Ei olisi pitänyt. Hirvittävää kuraa ehdottavat ja suuri osa lähes kelvollisista on jo ollutkin jossain muodossa. Jarla tekee ihmeitä, kun muokkaa noista ehdotuksista edes tämän tasoisia.

   Poista
 5. Itselleni tuli ensiksi mieleen se, kun lapsena sanottiin ettei saa kiusata elöimiä, muuten eläinten äiti tulee ja kostaa. Tulkitsen isomman näppäimistön pienemmön näppäimistön äidiksi.

  VastaaPoista
 6. Pienellä näppäimistöllä on sijaisnäyttelijä tuossa ensimmäisessä kuvassa, kun viimeisessä ei ole paloja irti ja muutenkin eri näköinen.

  VastaaPoista
 7. Ajattelin isän ja pojan tulleen kostamaan Heimolle raamatullisessa hengessä. Heimohan kirosi näppäimistön ja mainitsi helvetin.

  Pyhä henki puuttui sopasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älääs nyt, aikuiset ihmiset alkako spekuloimaan jollain näppäimistöllä.Odotetaan rauhassa, josko nämä stripit palautuisivat aikuisviihteen puolelle.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.