Vahinkovakuutus - Fingerpori rautalangasta 1.11.2019


Kännyköihin ja muihin elektronisiin laitteisiin myydään vahinkovakuutuksia, eli vakuutuksia laitteen fyysisen rikkoutumisen varalle. Päivän stripissä Heimo painaa kännykällään vahingossa vakuutusmainosta ja vielä vahingossa tilaa itselleen vakuutuksen, jolloin hän nimittää vakuutusta vahinkovakuutukseksi, vaikka kyseessä saattaa olla mikä tahansa vakuutus.

19 kommenttia:

 1. Väärin. Hän selvästikin hankkii (tietoisesti) vahinkovakuutuksen juuri tuollaisia vahinkoja varten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin minäkin ensin ajattelin, mutta luettuani Rautalankaporin selityksen totesin, että se taitaakin olla oikeampi kuin ensivaikutelmani. Poikkeuksellisen hyvä ja jäynä Fingerpori.

   Poista
  2. Kyllä se voi meinata kumpaa tahansa.

   Joko vakuutus joka otettu vahingossa TAI vakuutus tuollaisten vahinkojen varalle.

   Noh selityäjä on tunnettu Occamin partaveitsen käyttäjä. Esim nappi on nappi, ei edes mieti että se voisi meinata huumetta, vaikka fingerporissa suurin osa vitseistö liittyy sanojen moniin merkityksiin

   Poista
  3. Ai sä anonyymi 12.01 olet sentään oppinut Occamin partaveitsen. Ei ihan hukkaan ole täällä valittamisesi mennyt.

   Poista
  4. Mutta fingerporissa se partaveitsi ei toimi, sillä lähes aina sana/lause meinaa muuta kuin sitä mitä se todennäköisimmin meinaa

   Poista
  5. Ano 12.01 eli 14.28, anna jo noiden vanhojen olla, sinulle on selitetty nuo jo monta kertaa. Itsekin sanot tuossa, että sana merkitsee USEIN kahta asiaa, ei siis AINA.

   Ja JOS sinusta oikeasti se nappi tarkoitti huumetta,niin missä se vitsi sitten olisi ollut? Väität, että rautalanka oli väärin, mutta et pysty sanomaan mikä sitten on oikein.

   Lisäksi jos yhdessä stripissä nappi tarkoittaakin huumeita, niin mitä järkeä olisi tehdä toinen strippi, jossa nappi tarkoittaa huumeita? Se olisi SAMA vitsi.

   Ja vielä, oletko nyt ihan varma, että Heimo ei tässä ottanut vakuutusta alleen laskemisen varalta. Tai ehkä hän ottikin vakuutuksen siltä varalta, että synnyttää lapsen ennen avioliittoa. Molemmista kuitenkin käytetään yleisesti ilmaisua 'vahinko'.

   Lopulta, väitätkö, että Fingerporissa partaveitsen toimintakyky puuttuu, koska sanat merkitsevät siellä jotain odottamatonta?

   Kahjo.

   Poista
 2. Ei, kyllä hän hankkii vahingossa vakuutuksen jota nimittää vahinkovakuutukseksi. Vahinkovakuutuksia on kyllä saatavilla myös muille kuin elektronisille laitteille, joten tämä on selityksessä turhaan täsmennetty.

  VastaaPoista
 3. Hyvä 'pori. Sen verran tosin täytyy huomauttaa Heimon kielenkäytöstä, että klikkaamisella tarkoitetaan tietokoneen hiiren painikkeen painamista. Matkapuhelimen kosketusnäytöllä näkyvää nappia ennemminkin napautetaan.

  VastaaPoista
 4. Ei siinä toisessa vaihtoehdossa ole mitään hauskaa. Paitsi jos ottaisi vakuutuksen, joka korvaisi vahinkossa klikattuja ostoja netissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos klikkaat vahingossa oston netistä, eihän siinä mitään korvattavaa vahinkoa ole tapahtunut. Jos olet ostanut tuotteen ja saanut sen, mikä se korvauksen peruste voisi olla?

   Poista
  2. Peruste olisi se että se ostos on vanhinko. Tosielämässä tuollaisia vakuutuksia ei myydä, mutta Fingerpori ei olekaan tosielämää

   Poista
  3. Niin... en kyllä kysynyt myydäänkö sellaisia vakuutuksia, vaan sitä, mitä korvattavaa on siinä, että ostat tuotteen, vahingossakaan ja Fingerporissakaan. Se, että jotain tapahtuu vahingossa ei tarkoita sitä, että siitä on kukaan kärsinyt. Ja ostosta tehtäessä, vahingossakaan, ei kukaan ole kärsinyt korvattavaa haittaa.

   Poista
  4. Kyllä jos vahingossa tilaan auton hinta-arvion joka maksaa 150€ niin kyseessä on vahinko.

   Fingerporin vahinkovakuutus korvaa tuon, tosielämässä ei


   Rautalangam sivu mainostaa söpöjä tyttöjä panokavereina, jos minä tilaisin sieltä maksullisen naisen, niin sekin olisi vahinko

   Poista
  5. Luulen, että Fingerporissa vahinkovakuutus pikemminkin on vakuutus siitä, että vahinko tapahtuu.
   Joka tapauksessa Heimon kännykänkäsittely on vakuuttavaa.

   Poista
 5. Missä tämänpäiväinen pori?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäänyt vahinkossa pois. Mutta jos sinulla on vahinkovakuutus näitä varten, vakuutus korvaa. Vakuutusvirkailijalta löytyy korvaavia strippejä näitä tapauksija varten jotka sitten lähetetään kirjepostissa sinulle.

   Poista
 6. Heh, olen varmaan toistakymmentä kertaa käynyt tarkistamassa onko tullut lisää kommentteja, mutta vasta nyt huomasin, että otsikossa on kirjoitusvirhe. Korjatkaa äkkiä ennen kuin Gh tulee öyhöttämään jotain ulkomaalaisen tuurarin kielitaidosta.

  VastaaPoista
 7. "Joka tapauksessa Heimon kännykänkäsittely on vakuuttavaa."
  Piti ihan tarkistaa vanhoja strippejä selaillen, kumpikätinen Heimo onkaan. Hän tekee kaikkia asioita vaihtelevasti kummallakin, mutta koska onnistumisprosentti ei ole kaksinen, en nimittäisi häntä molempikätiseksi. Sanottaisiinko, että Heimo on ei-kummankaan-kätinen?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.