Päästötavoitteet - Fingerpori rautalangasta 13.11.2019


Päivän Fingerporissa ymmärretään päästötavoitteet väärin. Päästötavoitteiden tarkoituksena on asettaa yläraja päästöille. Fingerporissa kyseistä tavoitetta kuitenkin luullaan päästöjen alarajaksi, joten päästöjen ollessa alle tavoitteen aloitetaan ylimääräisten päästöjen tuottaminen.

15 kommenttia:

 1. Rautakangenvääntäjä13. marraskuuta 2019 klo 7.35

  Ettei tässä jopa haettaisi hiilinielua...

  VastaaPoista
 2. Niin nyt tuli selostus jos fingerporia aletaan julkisemaan esim. Radio Novassa...

  Mutta missä se vitsi? Mieti aina miksi joku tänne eksyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ano 10.00: Vitsi on siinä, että selitettiin se vitsi kuinka tarkasti tahansa, aina tulet sinä valittamaan, ettet ymmärtänyt, ja että olet eksynyt tänne.

   Lienet ainoa joka tänne eksyy. Muut tulevat ihan tarkoituksella, ja useimmat myös ymmärtävät vitsin jo pelkästä stripistä. Sinä ressukka et ymmärrä lähes mitään, ja vielä tulkitset typeryytesi rautalangankirjoittajan syyksi. Vaikea tuossa on kenenkään auttaa.

   Poista
 3. Googlaa esim "suutarin lesti fingerpori" eka tulos vie tänne. Ja kun tänne eksyy, halutaan selitys vitsiin joka ei aukea, ei kirjoitettua kuunelmaa

  VastaaPoista
 4. Gh:lla keskittymishäiriö. Ei jaksa lukea yhtä lausetta enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin ongelma hänellä on asennevamma.

   Jos normaalit sosiaaliset taidot omaava ihminen ei ymmärrä jotain, hän kysyy, voisiko joku selittää tarkemmin kun nyt en ymmärtänyt.

   Tämä kyseinen tyyppi taas alkaa haukkumaan palstanpitäjää, että miksi et osaa selittää niin että minäkin tajuaisin.

   Elämä on epäilemättä vaikeaa tuolla asenteella. Kun yleensä saa mitä tilaa. Vittuiluun harvemmin saa asiallista ja ystävällistä vastausta.

   Poista
  2. "päivän fingerpori rautalangasta väännettynä"

   Eli niin selkeänä kuin olla ja voi... Nyt ei sitä ole

   Poista
  3. Anonyymi 14.16: Jos rautalangan kirjoittajan selitykset jäävät sinulle epäselviksi, mikään ei estä sinua kysymään täällä kommenttiosiossa täsmennystä. Kun sen teet kohteliaasti, niin kuin ihmiset yleensäkin keskustelevat, saat myös ystävällisiä vastauksia. Provosoiviin ja riitaa haastaviin kommentteihin ihmiset usein vastaavat samalla mitalla.

   Tai jos sinulla on mielestäsi parempi selitys päivän strippiin, kirjoita sekin tänne. Niin muutkin tekevät, ja sitten saavat kommentteja ovatko muut samaa mieltä. Eikä sillä niin väliä vaikkeivät olisikaan. Kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu. Mutta v-maisella asenteella saat vai sitä samaa kuraa takaisin.

   Poista
  4. Ton toisen selitykset on vain välillä surkeita

   A kerrotaan mitä asia yleensä meinaa, mitä sen oletetaan tarkoittavan

   Ja sitten

   B kerrotaan mitä se stripissä meinaa.

   Ajattelisit että miksi joku päätyy tänne esim googlen kautta, ei ainakaan itsestäänselvyyksiä lukemaan

   Poista
  5. Ano 17.06: Ihan hyviä sen yhden selitykset ovat. Sinä taidat vain olla tavanomaista heikkolahjaisempi. Asenteella korjaisit paljon, siihen sinun kannattaa panostaa.

   Poista
  6. 17.06: kenen toisen? Väitätkö oikeasti, että tunnistat kaksi erilaista rautalankatyyliä ja että toinen ei koskaan onnistu selityksissään, kun taas toinen onnistuu aina.
   Ja kerropa vielä milloin tuo onnistuja sitten on viimeksi kirjoittanut jotain, koska olet valittanut jokaisesta selityksestä jo viikkoja, ellet kuukausia.

   Poista
  7. 3 tätä edeltävää sen toisen kirjoittamaa. Tyylieron huomaa jo kahdessa ekassa sanassa

   Poista
  8. Anonyymi 4.26: Vai kahdesta sanasta luulet tunnistavasi kirjoittajan, kun toisaalta sinulla on vaikeuksia ymmärtää helppoakaan vitsiä. Elät harhoinesi aivan omissa maailmoissasi.

   Poista
  9. Kyllä, jo pelkästään aloitus sen paljastaa, tänään myös huippuselitys joka ei yllättäen alakaan sanoilla....

   Poista
 5. Kerrankin oli hyvä ja ajankohtainen Fingerpori vähään aikaan.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.