Asiakastyytyväisyys - Fingerpori rautalangasta 30.11.2019


Fingerporin hammasklinikan asiakastyytyväisyyttä ei mitata sillä, ovatko asiakkaat tyytyväisiä saamaansa hoitoon, vaan sillä onko hammaslääkäri tyytyväinen potilaisiin. Stripistä voi päätellä, että asiakkaat eivät ole ollenkaan tyytyväisiä hoitoon, eli tavalliseen tapaan tulkittu asiakastyytyväisyys on surkea. Sen sijaan hammaslääkäri on hyvin tyytyväinen potilaisiin, joten klinikan erikoisesti määritelty asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Parhaillaan on käynnissä Black Weekend, joka on jatkoa Black Friday -tarjouksille. Rautalankapori ei suosittele ostamaan turhaa krääsää houkuttelemista tarjouksista huolimatta. Jos kuitenkin olet aikeissa hyödyntää tilaisuuden tekemällä joitain järkihankintoja itsellesi tai joululahjaksi, alla on pari linkkiä kohteisiin, jotka ovat aiemmin kiinnostaneet Rautalankaporin lukijoita. Ostoksen tekeminen linkin kautta tukee samalla Rautalankaporin toimintaa.

Iittalan Black Friday tarjoukset: Iittalan verkkokaupassa on viikonlopun ajan kaikista normaalihintaisista tuotteista 25 % alennus ja ilmainen kuljetus yli 100 e ostoksille. Tarjolla siis Iittalan astioita, maljakoita ja muita sisustusesineitä.

Adlibris: Adlibris-kirjakaupassa on viikonloppuna kaikki kirjat (myös Fingerporit) -10 % koodilla BLKFRI19

11 kommenttia:

 1. Ok, tänään ilmestyi fingerpori, ja selitys mutta mikäs luvattu asia mahtoi unohtua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole poraaja luvannut mitään ainakaan päivittäin muuta kuin nämä stripit. Voisitko ystävällisesti hankkia jonkun muun elämän kuin internetissä trollaamisen

   Poista
  2. Anonyymi 9.34, tässä vaiheessa sinun luulisi jo tajunneen, että Rautalangoittaja ei taatusti tee mieliksesi. Erityisesti siksi, että saisi ärsytettyä sinut kommentoimaan jatkuvasti ja sitä kautta lisäämään liikennettä täällä.
   Olet hänelle oikea rahasampo.
   Hänkin nauraa sinulle päin naamaa.

   Poista
 2. Avustavan hammashoitajan olemuksessa on Rivo-Riittamaisia piirteitä. Joku sukulaistyttö? Voihan se tietysti olla vain katsojan silmässäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sinulle katsojan silmän näytän!

   Poista
 3. Hyvä maininta selityksessä. Kannattaa ostaa tarpeellista tavaraa.

  Strippi oli hauska ja täysin psykopaattinen. Eipä vähempää voisi odottaa Fingerporin hammasklinikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hikipisara hammaslääkärin otsalla kruunaa psykoottisen vaikutelman. Tulee hiukan Asko Vilenius-tyylinen vaikutelma.

   Poista
  2. Combover-kampaus on myös aina voittajan valinta.

   Poista
 4. Vai että LITTALA? Eikös just ollut puhetta että jos sana tai nimi alkaa kirjaimilla ii niin se kandee kirjottaa kokonaan isolla tai pienellä epäselvyylsien välttämiseks

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.