Jalankulkijoiden tunnistus - Fingerpori rautalangasta 25.1.2020


Kun Heimolle kerrotaan autossa olevan automaattinen jalankulkijoiden tunnistus, tämän luulisi tarkoittavan sitä, että auto osaa havaita edessä olevan jalankulkijan, ja suorittaa itse hätäjarrutuksen törmäyksen estämiseksi. Sen sijaan auto tunnistaakin päälle ajetun jalankulkijan henkilöllisyyden automaattisesti. Strippi on julkaistu aiemmin 9.2.2018.

17 kommenttia:

 1. Entäs se lupaamasi päivän klassikko?

  VastaaPoista
 2. Nyt olet erehtynyt avatarin valinnassa, Gh. Sinä olet AIVOinvalidi.

  VastaaPoista
 3. Koita pysyä asiallisena.

  Asiallisesti kysyin että missä se luvattu klassikko viipyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh sinä olet uskomattoman tyhmä. Sinulle on selitetty tuo klassikkojuttu jo moneen kertaan, mutta ei vain uppoa lahoon kalloosi. Ei sitten mitenkään. Sinä et mitenkään voi olla normaaliälyinen.
   Sinä et ole normaaliälyinen edes siinä tapauksessa, että tuo on teeskentelyä ja trollaamista. Olet ihan liian sinnikäs, jotta tuo olisi normaalia trollaamista. Sinä olet oikeasti sairas.

   Poista
  2. Yritä pysyä asiallissena vaikka onkin paha mirli....


   "Rautalankapori laajentaa palveluaan vääntämällä rautalangasta päivittäisen Fingerporin lisäksi nyt myös valittuja klassikko-Fingerporeja."

   Niin että missä se päivän klassikko

   Poista
  3. idiootti, kokeillaanpa vielä kerran. Jos vaikkapa sanomalehdessä kerrotaan, että tehdessäsi tilauksen saat päivittäin ilmestyvän lehden lisäksi hienon astiaston, NIIN ODOTATKO SAAVASI UUDEN ASTIASTON JOKA HEMMETIN PÄIVÄ?!

   Poista
 4. Palstalla jo aikoja riehuneen aivoinvalidin vanhat rekisteröidyt nimimerkit ovat nyt päivittyneet uusimmaksi, invaliidiksi. Huomattava osa koko keskustelupalstasta on hänen inttämistään, Rautalangan kirjoittajan haukkumista ja parhaimmillaan kiistelyä itsensä kanssa.

  Tyyppi vaikuttaa olevan pahasti koukussa Rautalankaporiin, ja ilmeinen mielenterveyspotilas.

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän että purat pahaa mieltä täällä, mutta älä tee sitä. Tee se vaikka Suomi24:ssä, siellä on enemmän väkeä.

  Asiallisesti kysyin luvatun klassikon perään, jos et siitä mitään tiedä, niin voit olla hiljaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyppi joka vinkuu ilmaispalveluna käyttämällään palstalla kuukausikaupalla jotain, jota kuvittelee itselleen luvatun on varsinainen typerys. Muuta sinä et täältä saa, kuin vittuilu jatkuvaan ruikuttamiseesi.

   Ymmärrän kyllä, että kai sinun täytyy täällä roikkua kun sinulla ei ole muitakaan sosiaalisia suhteita. Tuollaista typerystä kun ei kukaan reaalielämässä jaksa katsella lähiympäristössään.

   Jatkuva kinamisesi joidenkin klassikoiden perään on typerää. Fingerpori- sarjakuvia kun löytyy useiden lehtien nettisivuilta, lue sieltä. Ja kun Rautalangan selitykset eivät kuitenkaan tapaa sinulle kelvata, minkä ihmeen vuoksi täällä niiden perään vingut?

   Vaikutat todelliselta peräkammarin autistilta, jolle äidin pitää vielä täysikäisenäkin kuoria perunat lautaselle, kun muuten et saa edes syödäksesi.

   Olrt täysin toivoton tapaus.

   Poista
 6. Onko tapanasi useinkin pettää lupauksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle ei ole luvattu muuta kuin pilkkaa ja haukkuja, mutta niiden takiahan sinä tänne tuletkin, pervo. Viimeaikojen nimimerkkisi ja tunnustuksesi mielenterveydestäsi ja taipumuksistasi kertovat, että haluat ihmisten ylenkatsetta. Sinä olet täysi masokisti. Itse asiassa pahaa tekee osallistua tuottamaan sinulle likaista nautintoasi.

   Poista
  2. Voi voi. Kaikkea ei ihminen elämässään saa. Kuuluu aikuistumiseen tajuta, että vaikka mitä luulet sinulle luvatun, saatat jäädä ilman.

   Silloin kun älyä jaettiin, mopen osalle jäit. Ja nyt vielä tämä Rautalankaporikin, ei anna sinulle klassikkosarjakuvaa päivittäin, vaikka niin sitä hinkuisit.

   Elämä on kovaa, kun sinulle on alussa jaettu huonot kortit, etkä osaa edes pelata niillä.

   Ei voi auttaa.

   Poista
 7. http://www.rautalankapori.fi/2014/07/fingerpori-klassikko-rautalangasta.html?m=1

  Aika selkeä lupaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teksti jonka voi tulkita monella tapaa. Täällä on jo inttämisessäsi kymmeniin strippeihin huomattu, että sinulla nyt ei ole edellytyksiä tajuta muita merkityksiä kuin minkä nyt satut päähäsi ensimmäiseksi saamaan.

   Viestisi lopussa oleva hymiö ilmeisesti viittaa siihen, että jollain tasolla itsekin tajuat, että inttämisesi ei voi johtaa mihinkään, ja on siten surkuhupaista.

   Kyllä se kevät koittaa sinullekin, ja ehkä voit hankkia muitakin harrastuksia kuin rautalangan parissa rypemisen. Tämä palsta ei tee mielenterveydellesi hyvää.

   Poista
 8. Missäs tää päivä viipyy? Etsitkö vielä kenties vitsiä sanasta erä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edeltävän maanikon fiksautuminen tähän palstaan alkaa olla aika huolestuttavaa. Psykoottiselta vaikuttavaa takertumista pakkomielteisiinsä.

   Ennen pitkää tyyppi sekoaa niin, että päätyy johonkin iltapäivälehden otsikoihin tosielämän sekoiluistaan. Toivottavasti kenellekään ei käy silloin pahemmin.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.