Maratonille juottopisteet - Fingerpori rautalangasta 1.4.2020


Kun maratonille halutaan juottopisteet, on kyse tietenkin nesteen nauttimisesta. Heimo ymmärtää asian kuitenkin väärin ja luulee että kyse on kolvaamisesta, jota myös kutsutaan juottamiseksi.

7 kommenttia:

 1. Mikä vamma tällä tyypillä oikein on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on erittäin epäsosiaalinen henkilö. Ei pysty arkipäivän elämässään ylläpitämään ihmissuhteita, eikä saa positiivista palautetta keneltäkään, joten hän pyrkii edes täällä saamaan huomiota. Ja kun ei muulla tavoin sitä saa, hän huutelee päättömyyksiään.

   Hyväksyntää ja osallisuutta keskusteluun hän haluaa, mutta kun hän on muiden näkökulmasta rasittava paskiainen, eihän sitä synny.

   Koko täällä riehumisensa ajan hän on hakenut kontaktia ylläpitäjään. Hän haaveilee itse senkaltaisesta roolista, jossa voisi olla auktoriteetti, mutta koska ei siihen kykene, hän haastaa riitaa.

   Hiekkalaatikolla hänen kaltaisensa nelivuotiaat hakkaavat muita lapiolla ja varastelevat muiden leluja. Peruskoulun yläasteella mölisevät takapenkissä älyttömyyksiään.

   Toivoton tapaus, henkisesti keskenkasvuinen.

   Poista
  2. Loistava Vallan loistava diagnoosi kirjallisen tiedon perusteella. Vakuutusyhtiöiden huuhaa lääkäreillä olisi paljon opittavaa sinulta.


   Poista
  3. Miksi et voinut vain kirjoittaa tyyliin

   Kiitos nimimerkille Jukkaise, tai murhaan koirampennut stripin vitsin avaamisesta meille.


   Koska julkaisit tän vasta luettuasi nimen Jukkaise, tai murhaan koirampennut viestin

   Poista
  4. Hmm, mielenkiintoista. Tässä viestissä on molemmilla kerroilla tasan samat kirjoitusvirheet kuin alkuperäisessä nimimerkissä. Ylianalysoinko tätä?

   Poista
 2. Heti, kun aloin ajatella, että hän on luultavasti lievästi kehari, aloin nähdä hänen viestinsä uudessa valossa. En enää hermostu niistä enkä ikinä alkaisi kinata hänen kanssaan. Suosittelen sama muillekin, mieli kevenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lievästi? En ole varma onko minulla niin suurta taipumusta itsepetokseen, että pystyisin ajattelemaan niin.
   Hän on kyllä myöntänyt olevansa mielisairas ihan tuota sanaa käyttäen, mutta tiedä sitten kuinka tosissaan oli.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.