Pistiäisten lahko - Fingerpori rautalangasta 30.4.2020


Biologiassa lahko on yksi eliöiden tieteellisen luokittelun taso. Esimerkiksi hyönteiset-luokkaan kuuluvat eliöt jakautuvat eri lahkoihin, joka on luokituksen seuraava taso. Stripin pistiäiset eivät kuitenkaan muodosta omaa lahkoa ainoastaan taksonomisessa luokittelussa, vaan niillä on myös pistiäisten yhteinen uskonnollinen lahko, joka taas tarkoittaa vallitsevasta kirkosta eronnutta uskonnollista ryhmää.

9 kommenttia:

 1. Julkaise tao raislaan ämmän1. toukokuuta 2020 klo 6.49

  Missäs tän päivänen viipyy, Mikko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh raislaa taas siellä suomen kieltä.

   Poista
  2. Luulen, että ylläpitäjä on helpottunut tästä Gh:n viimeisimmästä pakkomielteestä. Nythän on käynyt ilmi, että Gh ei tiedäkään kuka ylläpitäjä oikeasti on :D

   Kannattaa myös huomata, että tällä kertaa Gh kuivettuneet aivot eivät riittäneet keksimään selitystä perjantaiseen strippiin. Muutenhan hän olisi julistanut sen täällä. 'Pelle mikä pelle'

   Poista
 2. Kerro ku se Gh on? Linkki hänen viestiin, nimeen tai muuta tietoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh on sellainen trolli, joka kirjoittelee tänne törkeyksiä ja typeriä vaatimuksia ja kuvittelee hämäävänsä muita kommentoijia esittämällä, ettei muka tiedä kuka Gh on, mutta paljastaa itsensä jatkuvilla kirjoitusvirheillään - esimerkiksi kirjoittamalla 'ku', kun pitäisi kirjoittaa 'kuka'. Myöskään muu kielioppi ei häneltä suju, käyttää mm ilmaisuja 'linkki hänen viestiin'.
   Pelle mikä pelle.

   Poista
  2. Anonyymi klo 14.16:

   Mene kylpyhuoneeseen, ja katso pesualtaan edessä seistessäsi eteesi. Sieltä se Gh sinua peilistä toljottaa.

   Poista
 3. Et antanut linkkiä viestiin, eli sun mielikuvitusystävä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh, kuka se Mikko on? Joku sinun mielikuvitusystäväsikö? Oikeita ystäviähän sinulla ei ole. Laitapa jotain linkkiä, tietoja tai kommentteja, jos on muka todellinen henkilö.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.