Pappi kastaa kärkeä - Fingerpori rautalangasta 18.4.2020


Kun pappi kertoo kastaneensa kärkeä, voisi tämän luulla tarkoittavan kiertoilmaisua seksin harrastamiselle, missä kärki viittaa peniksen kärkeen joka kastuu kosteassa vaginassa. Tästä ei kuitenkaan papin puheessa ollut kyse, vaan pappi oli antamassa kasteen Iisakki Kärki -nimiselle lapselle.

32 kommenttia:

 1. Vaikka mielestäsi varmasti on tosi hauskaa ja jännittävää lukea sanoja "mulkku" tai "pillu" (varmaan kikattelet siellä itseksesi näillekin), niin väitätkö tosissasi että se sopisi näiden selitysten asiallisen kuivaan sävyyn?

  VastaaPoista
 2. Pirkanmaalaisen kommentissa ei järkiä.

  VastaaPoista
 3. Gh vajoaminen totaaliseen mielisairauteen näyttää kiihtyvän. On jo varmaa, että kyseessä ei ole enää mikään huvitteleva trolli, sillä sellainen olisi kyllästynyt jo kuukausia sitten samojen juttujen jankkaamiseen. Tyyppi on ihan oikeasti laitostavaraa ja toivottavasti päätyy sinne mahdollisimman pian ennen kuin alkaa toteuttaa noita sairaita fantasioitaan. Se, että tyyppi edes keksii tuollaisia nimimerkkejä kertoo todella häiriintyneestä henkilöstä.

  VastaaPoista
 4. Eikö ylläpito oikeasti saa tolle hullulle mitään? Kivasti vaikuttaa sivun imagoon noi sairaat nimimerkit. Jos rasistisilla nimillä tehdyt kommentit voi poistaa niin miksei myös näitä? En vaan tajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger ei valitettavasti tarjoa kovin käytännöllisiä vaihtoehtoja trollien torjuntaan. Sivuston ylläpitäjä, Kapori Rautala, voisi ottaa kommenttien valvonnan käyttöön, mutta siinä tapauksessa hän joutuisi syynäämään kaikki roskaviestit etukäteen läpi. En usko, että Rautala haluaa sellaiseen käyttää aikaa ja vaivaa, varsinkaan yksittäisen häirikön vuoksi.

   Kommentit voitaisiin toki poistaa käytöstä kokonaan, mutta se olisi harmillista, sillä kyllä tänne ihan asiallisiakin viestejä tulee. Joskus kommenteissa on hyvinkin mielenkiintoisia vaihtoehtoisia tulkintoja stripeistä, eikä niitä soisi menetettävän.

   Poista
  2. Samaa mieltä viimeisestä pointista ja tajuan kyllä ettei täällä jaksa koko aikaa olla kommentteja ruotimassa. Mietin vain kun joskus kuitenkin on kommentteja poistettu asiattomuuksien takia että ihmeen sairaita juttuja täällä sallitaan.

   Poista
  3. Yymi Ano -niminen henkilö tiivisti asian laidan varsin hyvin ajassa 14.31.
   T: Kapori ylläpidosta

   Poista
  4. Kiitokset Kaporille sivustosta, joka on tarpeellisuudessaan omaa luokkaansa.
   Tulkintoihin valittu kuivan asiallinen tyyli virallisine sanavalintoineen kruunaa toimituksen. Voin kuvitella kuinka nämä selitykset laaditaan tumma puku yllä ja solmio kaulassa täydellisen ilmeettömänä klassisen musiikin soidessa vienosti taustalla ja työn valmistuttua siemaistaan tilkka sherryä, minkä jälkeen suoritetaan ryhdikäs nousu tuolista ja sipaistaan viiksien kärjet ojennukseen tarkistamalla tulos hopeisen savukekotelon kiiltävästä pinnasta.
   Selitykset olisivat auttamattoman pilalla, jos niissä yritettäisiin kilpailla Fingerporin kaistapäisyyden kanssa tai käytettäisiin erään imbesillin vaatimaa karkeaa kieltä.
   Gh vaatii klassikoita, mutta me toden totta saammekin joka päivä klassikon.

   Vielä kerran hartaimmat kiitokset.

   Teidän, Anonyymi 16.06, esq.

   Poista
  5. 18.4. 16.06:
   Hienosti sanottu. Minulla ei ole lisättävää.

   Ei kun onpas. Katsoin eilen Cameronin Titanicin ensimmäista kertaa sen jälkeen, kun se uutena pyöri elovateattereissa. Siitä johtuen tuosta kuvauksestasi tuli mieleen hyvin 1910-lukuinen luksustunnelma. Mikä nyt saattoi olla tarkoituskin.

   Poista
 5. Hyvin piirretty vilpitön pappi.

  Niin kuin usein, sivulliset kauhistuvat kun omassa mielessä on tavallisia asioita joista kuitenkin ollaan pahoillaan kun oma mieli tuottaa kaikenlaisia kuvia. Niistä ei pidetä tai pidetään... Ongelma kuitenkin havaitaan ja siksi huumori helpottaa elämää.

  VastaaPoista
 6. Keinoja on

  A kommenttien esto
  B ennakkotarkastus
  C rekisteröintipakko jolloin helppo blollaus
  D et avaa kommenttikenttää

  B voisi olla toimivin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. E jätetään hullu huomiotta ja hän kyllästyttyään menee jonkun muun riesaksi

   Poista
 7. Kerro, tai ilmiannan sut Bloggerille asiattomyuksien sallimisesta ja sitten saatkin jatkossa nolata itteäs Youtuben kanavallasi18. huhtikuuta 2020 klo 18.40

  https://www.ts.fi/viihde/fingerpori/751

  Entäs tää, minkäs nolon kiertoilmaisun keksit tälle Mikko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 18.40. kerro kuka tuo Mikko on? Linkkiä, nimeä, viestiä, taustaa?

   Ja pysy sä aiheessa, täällä keskustellaan päivän stripistä, ei sun paikallislehtesi stripeistä

   Poista
 8. Kerro, tai ilmiannan sut Bloggerille asiattomyuksien sallimisesta ja sitten saatkin jatkossa nolata itteäs Youtuben kanavallasi18. huhtikuuta 2020 klo 19.13

  Johan sen kerroin, vähintään yhtä nolo kuin sinä, tyyppi yläasteajoilta, puhui aina kirjakieltä ja yritti käyttää virallisia termejä.

  En tiedä oliko inva, tai tapa vittuilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pysy sä aiheessa, täällä keskustellaan päivän stripistä, ei sun mielikuvituskaverista

   Poista
  2. Jos Gary puhuu totta eikä höpise hallusinaatioistaan, joka sekään ei vallan tolkuton vaihtoehto ole, saa tästä sellaisen kuvan että Hra.Ylläpitäjä sekä Gary olisivat entuudestaan tuttuja, kukaties ehkä jo Vasaramäen koulun yläasteelta saakka "läheisiä"! Miten on, Turummaan Taukin psykoosiprovoa vaiko totuuden ohut siemen?

   Poista
  3. Saattaapi olla, että tuntevat toisensa, mutta saattaapi olla, että Gh vain kuvittelee tuntevansa. Minuakin on arvellut sekä Mikoksi, että ylläpitäjäksi ja vielä useaksi Anonyymiksi.
   Osa noista Anonyymeistä olen toki ollutkin, mutta en läheskään aina. Mikko tai ylläpitäjä taas en ole. Mutta kukaan ei ole niin varma oikeassa olemisestaan kuin hullu, eikä mikään saa häntä muuttamaan mieltään.

   Poista
 9. https://www.ts.fi/viihde/fingerpori/751

  Noniin, missä viipyy selitys tähän? Tuliko iteesi nolaamiskiintiö täyteen? Tai etlö keksi noloa kiertoilmaisua paskantamiselle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9.33. itkupilli nolaa taas itsensä raivoamisellaan ja puhumalla tuhmia :-D

   Poista
 10. Eipä se ennakkotarkastus pahasta ois.

  Kun paskaa ei julkaistaisi, sitä ei myöskään kirjoitettaisi. Simppeliä

  Mutta taitaa mennä mainostulot (klikit) sulla siis laadun edelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalijärkiset ymmärtävät myös, että kun paskaa ei kirjoiteta, sitä ei tarvitse myöskään poistaa. IRL kun paikkoja ei rikota eikä kadulla rähinöidä, on kaikilla kivempaa.

   Sitten on nää, kuten 11.04, jotka eivät kykene ottamaan vastuuta tekemisistään, ja vaativat ulkopuolista kurinpitoa ollakseen perseilemättä.

   Itse olen sitä mieltä, että terroristien kanssa ei neuvotella, eikä kusipäille anneta periksi.

   Poista
 11. Saksan kondomitukehdukset OU19. huhtikuuta 2020 klo 14.32

  Nimi Peni olisi toiminut myös hyvin, sillä se taipuisi muotoon penistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toimisi Peni.

   Et osaa suomea, Gh, kuten kaikki jo tietävätkin.

   Mikäli lapsen nimi olisi Peni (joka muuten ei ole ihmisen nimi, vanhastaan peni on tarkoittanut koiraa), papin repliikki viimeisessä ruudussa olisi: ...pääsin lopulta kastamaan Peniä. Ei siinä olisi mitään vitsiä.

   Poista
  2. Fingerporissa toimiva vitsi menee kieliopin pilkun nussimisen edelle, kuten tiedämme.

   Poista
  3. Tässä tarvitse edes nussia pilkkua, Jarlan vitsi on kieliopillisestikin aivan oikein. Asiasta länkyttää ainoastaan tuo kielitaidoton jokaketjuntrolli.

   Poista
  4. Tai "pääsin lopulta kastamaan Penin".
   Ei toimi, ei.
   Itse en keksi tähän hätään ainuttakaan lausahdusta, jossa nuo kaksi toimisivat molemmat samalla taivutuksella ja lause olisi jotenkin looginen. Lieneekö moista olemassakaan.
   Lähimmäs pääsin tällä: hammmaspeikko katsoo Penistä.

   Kyllä Fingerporeissa kielioppia noudatetaan. Eiväthän ne vitsit muuten toimisi, jos väki puhuisi miten sattuu.

   Poista
  5. http://www.rautalankapori.fi/2016/02/pasqual-espanjan-suurlahetystossa.html?m=1

   Oho etpä sä sitten aina oo ollutkaan niin nolo pelle mitä nykyjään ;D

   Poista
  6. Kyllä se niin on, että penistä on vaikea vääntää kunnon vitsiä.

   Poista
  7. No, se riippuu, mutta joskus sen taivuttaminen ei oikein onnistu.

   Poista
 12. Tuliko noloimmalle pellelle liian hankala20. huhtikuuta 2020 klo 4.17

  Missäs tää päivä viipyy?

  Vinkki, henkirjoittaja on siis notaari joka vahvistaa päätöksiä

  Päivän stripissä onkin ennustaka joka kirjoittaa henkiin

  VastaaPoista
 13. No nyt on jo kohta puolipäivä. Eiköhän se toinenkin puolikas siitä kohta tule, jos maltat vähän aikaa odottaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.