Ei mainoksia - Fingerpori rautalangasta 6.1.2021

 

Heimon kollega pyrkii estämään tietokoneeseensa tulevia mainoksia ja roskapostia laittamalla keskusyksikköönsä "ei mainoksia" ja "ei roskapostia" tarroja. Tällainen menettely toimii, kun halutaan estää fyysisten mainosten jakaminen omaan postilaatikkoon, mutta sähköistä roskapostia tai mainoksia mies ei tule tarroillaan estämään, vaan siihen hänen tulisi käyttää sähköpostiohjelman roskapostisuodatusta.

9 kommenttia:

 1. Hyvä konsti on myös teipata muistiaseman luukku kiinni.

  VastaaPoista
 2. Oikeasti nuo tarrat on samassa mielessä liimailtu kuin tarrat ikkunoissa ja ovien pielissä "Täällä vartioin minä" - "Security" - "Vartioitu" - "Linnan vartijat".

  VastaaPoista
 3. Julkaise tai tartutan sulle Koronaviruksen huomenna ja järkään potkut sulle sairaalasta6. tammikuuta 2021 klo 10.51

  https://www.ts.fi/viihde/fingerpori/

  Saiskos toiseen 6.1.21 fingerporiin selityken kans tai tuliko Tohtori Krabolalle liia kinkkinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaistu Hesarissa 18.8. 2018, siitä vaan etsimään, selitys kyllä on täällä. Oletkohan ollut suljetulla osastolla silloin, ei ainakaan kommenttiosiossa ollut kukaan huutelemassa epäasiallisuuksia?

   Poista
  2. Vuoden 2018 selitys ei toimi nykyään. Fingerporin paparazzi on napannu kuvan sopivasti ikkunan kohdalla ja liian läheltä niin ettei käy ilmi Askon olevan oikeasti menossa tervehtimään vanhaa idoliansa.

   Poista
 4. "Tällainen menettely toimii, kun halutaan estää fyysisten mainosten jakaminen omaan postilaatikkoon".

  Sallikaa mun nauraa. Ei muuten toimi ainakaan kaikkialla. Ei auta, vaikka jättää edelliset laatikkoon, kohta ei mene enää kansi kiinni. Ei auta, vaikka soittaa ja haukkuu. Pitää varmaan olla ensi kerralla odottamassa pesismailan kanssa.

  VastaaPoista
 5. Tuossa läheisen (nyt revityn) autiotalon portinpieleen mainoslehtien jakaja pinos istepintaisesti monta vuotta vanhan postilaatikon tolpan juureen mainoslehtikasaa vaikka tolpasta oli poistettu itse postilaatikko. Kun ne lehdet jumalauta jaetaan jokaiseen talouteen vaikka pakolla. Ei edes auta että talo on autio ja siitä puuttuu ikkunat ja postilaatikkokaan ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän on syy, kun paikka merkataan PDA:han jaetuksi niin saadaan palkkaa 0,15€+lomakorvaus 9.5

   Eli jos et jaa, et saa rahaa

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.