Mehulinko - Fingerpori rautalangasta 20.1.2021

 

Heimo on hankkinut mehulingon, jonka luulisi olevan mehun valmistukseen käytettävä laite, joka suodattaa hedelmistä nesteen keskipakoisvoiman avulla. Sen sijaan Heimon mehulinko onkin katapultti, joka linkoaa mehupurkkeja ilmaan.

7 kommenttia:

 1. Entäs se toinen tänään hesarissa ollut strippi?

  VastaaPoista
 2. En millään haluaisi lavastaa sua syylliseksi Otso Setälän kuolemaan,joten etkän pakota mua tekemään sitä :)20. tammikuuta 2021 klo 10.36

  Tuo nyt ei välttämättä ois selitystö kaivannut.

  Sen sijaan päivän toinen strippi https://www.ts.fi/static/component/comic/default_1620_2.jpg onkin vähän monimutkikkaampi.

  ja kuvauksessahan lukee "Päivän Fingerpori rautalangasta väännettynä." ja tuon nimenomaan löytyy Turkkarista tänään 20.1.2021

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, kyse on ihan yksinkertaisesti siitä, että kylpytakki on esittänyt Heimolle idean, jota Heimo ei ole ymmmärtänyt. Eli kylpytakki on Heimoa terävämpi.
   Toisin sanoen tässä on pelkästään rutiininomainen tölväys vähä-älyisiä kohtaan.
   Ymmärrän kyllä, että sinusta siinä ei ole mitään hauskaa, koethan sitä itsekin päivittäin.

   Poista
 3. Linko ei suodata, eikä se myöskään tislaa, vaan se todellakin linkoaa. Vaihtoehtoinen tapa on puristaa, pusertaa, mutta jos ne ei kelpaa, niin miten olisi pakottaa.

  VastaaPoista
 4. "Keskipakoisvoimaa ei ole olemassa." - Rautalankapori, 2014

  VastaaPoista
 5. Julkaise 12:00 mennessä tai lavastan sut syylliseksi Nina Syrjänenin murhaan, vaikka poliisi ei edes epäile asiassa murhaa koska tutukimukset veisivät aivan liikaa aikaa, mutta mulla on keinoni21. tammikuuta 2021 klo 10.06

  Misis jäi 21.1 strippi?

  Vinkki passionhedelmä voidaan tavattaa myös "passi on hedelmä" toki kaikki tiedämme että passion lausutaan "päsön" mutta kyllähän nyt toimiva vitsi menee täydellisen kieliopin edelle, vai maitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10.06: ei mene läpi. Et ole aito gh. Pienet merkit kertovat kyllä aina.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.