Lääkkeeksi vaan - Fingerpori rautalangasta 19.1.2021

 

Päivän stripissä rouva ottaa rommia "lääkkeeksi vaan". Tällä ilmauksella on tapana vähätellä alkoholin käyttöä päihtymistarkoituksiin ja luoda positiivinen mielleyhtymä ja oikeutus pienen alkoholiannoksen käytölle. Mies on kuitenkin ymmärtänyt sanonnan väärin ja ottanut sen sijaan romminsa lääkkeen kanssa. Alkoholi lääkkeiden kanssa ei ole hyvä idea, sillä alkoholi voi pilata lääkkeen toimivuuden tai aiheuttaa vaarallisen yhteisvaikutuksen.

13 kommenttia:

 1. Ylhäällä lukee "Päivän Fingerpori rautalangasta väännettynä."

  Tänään PÄIVÄNÄ 19.1.2021 julkaistiin myös "suuntamerkki eteenpäin" aiheinen strippi?

  Mihinkäs sen selitys jäi, tai oliko se liian hankala? Kosla sehän on nimenomaan påivän strippi, ei esim. Eilinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautalankapori selittää vain HS fingerporit.

   Poista
  2. Sen takia, että tämä on Hesarin verkkolehden rautalankapori

   Poista
  3. Millä ihmeen tavalla eilinen strippi on tämän päivän Fingerpori?

   Poista
 2. Vaimo on väärin ymmärtänyt rommin tarkoituksen. Lääkealkoholi on konjakkia, joten mien on ymmärtänyt aivan oikein rommia lääkkeen kanssa - ellei ilman tehoa.

  VastaaPoista
 3. Tämän on saman Daisy Heartin kuin 16.12.2020 umpisurkea Isänsä poika. Se on jäänyt vaivaamaan mieltäni, että oliko siinä jokin piilotettu vitsi. Tämä kuitenkin osoittaa, että näissä ei ole päätä eikä häntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeatajuisuus ei itsessään tee stripistä huonoa. Isänsä poika oli kekseliäisyydessään liki nerokas strippi, vaikka se meni (ymmärrettävästi) ohi rautalanganvääntäjältä ja melkein kaikilta lukijoilta.

   Poista
  2. Totta. Näyttää olevan niin, että mitä nerokkaampi idea tai sanaleikki, sitä enemmän tulee alapeukkuja. Vaikka strippi olisi siis todellisuudessa mainio. Tästä esimerkkinä tulee mieleen se strippi, jossa Heimo yritti ottaa valokuvaa leikkivästä kissastaan.

   Ehkä hyvän ja huonon lisäksi pitäisi olla vaihtoehto: en ymmärtänyt.

   Poista
  3. En millään haluaisi lavastaa sua syylliseksi Otso Setälän kuolemaan,joten etkän pakota mua tekemään sitä :)20. tammikuuta 2021 klo 15.30

   Lupaushan on vääntää strippi RAUTALANGASTA eli niin että jokainen tajuaa sen, käyttää taivuttamattomia sanamuotoja jne

   Poista
  4. gh, mitään ei voi selittää niin että sinä tajuaisit sen. Olethan sentään idiootti.

   Poista
  5. Jokainen tarvitsee jonkunlaisen yhteyden muihin ihmisiin ylläpitääkseen kommunikointikykyään.

   Gh:lle tämä palsta lienee niitä harvoja väyliä kommunikoida yhtään mistään kenenkään kanssa. Hän huutelee aina samoja typeriä juttujaan, koska ei muuhun kykene. Sen kun ymmärtää, häntä on helpompi sietää. Kylähullu joka huutelee puistonpenkiltä omiaan, kun hänet on kaupan aulasta häädetty häiriköimästä. Kuuluu kalustoon täällä.

   Poista
  6. Samaa sanoi junanlähettäjä. Ensin se häiritsi ja siihen heräsi. Sitten siihen tottui ja nyt sitä kaipaa kun se raskas rahtiaamuvuoro jäi pois. Kyllä, nämäkin puheena olevat kommentit herättävät ja haljukkaa tulee olemaan kun jäävät pois.

   Poista
 4. Voiko joku sitten tämän ja Isänsä pojan selittää, kun rautalanka ei ilmeisesti tähän pysty. Kummankaan kommenteista en sen parempaa selitystä ole löytänyt. Kaukaa haettua ja silti järjetöntä selitystä vain.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.