Munankorvike - Fingerpori rautalangasta 5.1.2021

 

Kun vegaanisen ruuanlaiton kurssilla käytetään munankorviketta, tarkoitetaan kasviperäistä korviketta kananmunalle. Kun puolestaan Rivo-Riitta puhuu munankorvikkeesta, voi munan tulkita tarkoittamaan penistä. Peniksen korvikkeena voi käyttää dildoa eli hieromasauvaa seksuaalisen mielihyvän tuottamiseksi.

12 kommenttia:

 1. Rivo-Riitta ei petä koskaan :))))

  VastaaPoista
 2. Vääntäisitkö vielä rautalangasta että miten päädyit tuohon tulkintaan?

  Kuvassahan näkyy vain kurssitilanne jossa ilmiesesti opettajana toimiva rouva kertoo näyttävänsä teille munankorvikkeen.

  Toki "muna" on wanha penistä symboloiva termi jota ei kyllä enää juurikaan enää käytetä, joten uskoisin vahvasti että tulkintasi on väärä, tai siis sinun kaksimielisen ajattelun tulos?

  Ehkäpä vitsi onkin syvällisempi ja lopputulema pitää päättää itse, ja vitsi onkin yhteydessä teille-tie eli jos olisi piirretty vimppa ruutu, olisi se korvikepussi heitettynä ikkunasta tielle.

  Tai vaihtoehtoisesti vimpassa ruudussa joku oppilas nappaisi opettajaa kiinni, estämästä häntä heittämästä tuotetta tielle.  Toki opettaja voisi myös todeta "Näytänkö teille leikkuulaudan" ihan uteliaisuuttani vaan että millaisen selityksen olisit tässä tilanteessa keksinyt? Olisiko seksuaalinen vivahde jäänyt kokonaan pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tuntea tämä Rivo-Riitan käsite, niin ymmärtäisi vitsin. Ja kyllä tuo "muna"-termi on yhä yleisesti tunnettua ja jopa käytössä. Ei tuossa rautalankaa tarvita,Fingerporin pikkutuhman huumorin tuntemista vain. Toki ymmärrettävää, ettei se kaikkia miellytä.

   Poista
  2. Todella heikko yritys, selvästikään tämä ei ole aito gh.
   Kommentti on ihan liian selkeä ja kirjoitusvirheet suorastaan loistavat poissaolollaan. Myös taustalla vaaniva raivo ja maanisuus eivät tule esille. Tätä korostaa kommentin pituus, joka kertoo, että sitä laadittaessa on ollut malttia olla heittämättä sitä heti rautalankaporaajan silmille.

   Nolla pistettä.

   Poista
  3. Idea on siinä, että Rivo-Riitta on seksuaaliaddikti ja siten kommentoi kaiken alapään kautta vakiintuneella "...näytän"-tavalla.

   Poista
 3. Vastaa 6.1.2021 mennessä tai julkaisen negatiivejä susta, ja kyllähän sä niitten aiheen jo tiiätlin5. tammikuuta 2021 klo 17.24

  "
  Toki opettaja voisi myös todeta "Näytänkö teille leikkuulaudan" ihan uteliaisuuttani vaan että millaisen selityksen olisit tässä tilanteessa keksinyt? Olisiko seksuaalinen vivahde jäänyt kokonaan pois?"

  Ja vastaus kiitos

  VastaaPoista
 4. Minä en ole koskaan ymmärtänyt sitä, miksi siitintä jotkut kutsuvat munaksi. Nimessä ei vain ole mitään järkeä. Kivekset ehkä ovat jokseenkin etäisesti munamaisia, mutta siitin ei.

  Totuus on, että naisilla ne munat oikeasti ovat. MUNAsolut, jotka kypsyvät MUNAsarjoissa ja kulkevat niistä MUNAnjohtimia pitkin kohti kohtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa joskus ihmetelly ja ajatellu olevan kompensaatiota tosiasialle, että vain nainen synnyttää. Sen tähden mies joskus korostaa osuuttaan tyyliin:"...sitten kunnon ablodit - ne on minun tekosia..." kun pojat esiintyi äidin 50v syntymäpäivillä.

   Tai sitten yksinkertaistunut sanonnasta "kullin munat" tarkoittamaan siittimen olevan kolmas muna. Vahvistaa edellistä ajatusta korostamalla (miehen)munan osuutta uuden elämän luomiseen.

   Jossain luomiskertomuksissa tuo ilmenee kohtukateutena niin, että ylin jumala luonnehditaan olevan mies, joka luo elämän, joka on ensin vain mies. Myöhemmin luodaan nainen viihdykkeeksi miehelle ja synnyttäjänä on taasen mies.

   Poista
 5. Dildosta eli patterikikkelistä tuossa oli juuri kysymys, mitä Riitta olisi voinut halukkaille esitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaa 6.1.2021 mennessä tai julkaisen negatiivejä susta, ja kyllähän sä niitten aiheen jo tiiätlin6. tammikuuta 2021 klo 17.41

   Kerro miten päädyit tulkintaasi? Stripissä ei mikään viittaa seksuaaliseen asiaan

   Poista
 6. No jos _vegaanista_ munankorviketta etsitään niin eikö se nyt sitten olis perinteisesti se kurkku? Dildossa ei minusta ole kyllä mitään vegaanista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Riitta ole itse mikään kasvissyöjä. Kyllä hänelle makkarat ja munat maistuu.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.