Jatkuva videovalvonta - Fingerpori rautalangasta 23.4.2021

 

Kun Heimo käy myymälässä, jossa kerrotaan olevan jatkuva videovalvonta, luulisi sen tarkoittavan, että myymälän tiloja videoidaan jatkuvasti. Osoittautuu kuitenkin tällä kertaa kyseessä olevan se, että myymälässä valvotaan, siis ollaan nukumatta katsomalla elokuvia videolta.

5 kommenttia:

 1. Sen lisäksi, että strippi voi tarkoittaa rautalangan kuvaamaa videoiden jatkuvaa katselua yleensä, kyseessä voi olla myös videoelokuvien valvonta elokuvatarkastamon tapaan. Videoelokuvia katsotaan, että niille voidaan määritellä ikärajat. Tähän voisi viitata se, että kuvassa mainitut elokuvat, painajainen elm streetillä ja cobra olivat molemmat ikärajoitettuja.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8.11, jos kyseessä olisi sisällönvalvonta, niin se jotenkin vesittäisi tuon sanaleikin, sillä tuosta kyltistä saa ennakkokäsityksen juurikin tapahtumien valvomisesta. Vitsinä tämä toimii oikeastaan vain, jos valvonta paljastuukin hereillä pysymiseksi, mihin valvojan väsähtänyt olemuskin viittaa.

   Poista
 2. Lisäulottuvuutensa strippiin tuo myös se, että Elm Street -elokuvissa päähenkilöiden piti pysytellä hereillä, nukahtaminen saattoi olla kohtalokasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en tullut ajatelleeksikaan, mainio lisäys!

   Pitäisikö huomio lisätä viralliseenkin selitykseen?

   Poista
  2. Villi arvaukseni on, että seuraavassa uusinnassa tuo lisäys on virallisessa Rautalangassa

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.