Paholaisen hillo - Fingerpori rautalangasta 17.4.2021

 

Päivän stripissä on inspiraationa toiminut paholaisen hillo, joka on mm. tomaatista ja chilistä tehty kastike. Stripissä itse paholainen valmistaa mukaansa nimettyä hilloa, mikä antaa kuvan lempeästä, hillojen kanssa puuhastelevasta otuksesta, mikä poikkeaa varsin paljon paholaisen tavanomaisesta luonteesta.

3 kommenttia:

 1. En ymmärrä. Jos tuo hillo on tehty syntisistä, niin sitten olisi joku äly tuossa. Se ei tosin käy ilmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautalankahan tekee tuon täysin selväksi. Joku neropatti on joskus päättänyt, että koska tämä kastike on erittäin tulista, niin hän nimeää sen paholaisen mukaan.
   Stripissä lähdetään päinvastaisesta oletuksesta: nimi olisikin tullut valmistajasta.

   Tai sitten tämän voi tulkita niin, että miettiessään mitä tekisi, paholainen on todennut, että on olemassa hänen mukaansa nimetty tuote, joten hän päättää ryhtyä itsekin valmistamaan sitä.

   Tuotteen nimessä on sitten vielä tietty kontrasti. Hillohan on makeaa, mutta tämä taas tulista. Ensimmäistä kertaa tuota maistava voi kokea pirullisen yllätyksen. Lisäksi makeus liitetään hyvyyteen ja pehmeyteen - paholaisen mittapuulla kurkkua polttava chili saattaa olla juurikin hyvää ja pehmeää.
   Nimi on ehkä sarkastinen ja paholainen on tunnetusti hyvinkin sarkastinen. Tässä stripissä hän tosin vaikuttaa melko joviaalilta. Tuotteen laavamainen polttavuus ilmeisesti miellyttää häntä.

   Poista
  2. Paholainen on vaihtanu alaa hiillostamisesta hilloamiseen, joten saattaa käydä ilmi.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.