Psykoterapia sopii kaikille - Fingerpori rautalangasta 19.4.2021

 

Kun Heimon kollega toteaa psykoterapian sopivat kaikille, hän todennäköisesti tarkoittaa sanoa, että kaikki voivat käydä psykoterapiassa. Heimo ymmärtää asian kuitenkin toisin ja luulee että kuka tahansa voi toimia psykoterapeuttina. Todellisuudessa psykoterapeutiksi ryhtyminen vaatii koulutuksen. Heimon mainitsema oidipuskompleksi on psykoanalyyttisen teorian mukainen lapsen kehitysvaihe, jossa hän tuntee seksuaalista halua vanhempaansa.

6 kommenttia:

 1. Olipas syväluotaava selitys

  Vääntäisitkö vielä rautangasta päivän toisen stripin:

  https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/c23813dcdb5c4f23af41b7329d2f9912.jpg

  Ja ei, en löytänyt täältä rautalngasta väännettyä selitystä tohon, en Googlelle tai sivun omalla haulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Nimetön,
   Olette valitettavasti epäonnistuneet etsinnässä, sillä kyseinen strippi löytyy Rautalankaporin arkistosta päivämäärällä 6.12.2018.

   Poista
  2. Kyllä, löysin kyseisen selityksen, mutta siinä ei selitetä/väännetä rautalangasta mihin perustuu tuo tulkinta/arvaus että mies tarkottaisi siemenellä omaa spermaansa.

   Kuvassahan ei mikään viittaa siihen, joten odotin rautalangasta väännettyä selitystä miten tuohon tulkintaan on päädytty

   Poista
  3. Nimetön 13.55: Stripissä on aivan riittävästi viittauksia, jotka johtavat rautalangankirjoittajan esittämään tulkintaan.

   Kyseinen mies on Asko Vilenius, jonka kaikki tekemiset fingerporissa liittyvät jonkunlaisiin perversseihin tai epätavanomaisiin seksuaalisiin toimintoihin.   Poista
 2. Psykoterapeutteja on kahta hintaluokkaa. Kalleimpien terapeuttien työkaluina on lehtiö ja kynä ja huokeampien kampa ja sakset.

  VastaaPoista
 3. Psykoterapia ei kylläkään sovi kaikille. Kaikille siitä ei ole hyötyä, vaan myös haittavaikutuksia esiintyy. Silloinkin kun terapeutti osaa asiansa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.