Jonotusmusiikki - Fingerpori rautalangasta 11.6.2021

 

Kun Heimo haluaa varata 90 minuutin ajan klassista hierontaa, hän haluaa tietenkin olla hierottavana 90 minuuttia. Hänet ymmärretään kuitenkin väärin, sillä puhelimeen vastaaja luulee Heimon haluavan käyttää hieronnan varaamiseen 90 minuuttia ja laittaa siksi soimaan jonotusmusiikkia.

4 kommenttia:

 1. Hyvä selitys. Itse pidin strippiä ensin hieman kömpelönä koska ajattelin täkyn olevan klassisessa musiikissa, jonka virkailija laittaa soimaan. Selittäjän tulkinta on parempi.

  VastaaPoista
 2. Hyvä selitys, en hoksannut tätä itse.
  Enkä ole käynyt hieronnassakaan. Eikö 90 minuuttia ole aika kauan hieronnalle. Olisin kuvitellut sen kestävän puoli tuntia tai jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä 90:n minuutin hieronta-aikojakin voi varata. Ja toki voi varata myös puoli tuntia. Lienee kai kyse siitä, mitä kaikkia kehon alueita haluaa samalla kertaa hierottavan, ja toisaalta myös ihmisen koosta: pitkä tai muuten isompikokoinen ihminen tarvitsee ainakin selän hierontaan enemmän aikaa.

   Itse olisin laittanut Heimon repliikin hieman toiseen sanajärjestykseen. Nyt se on "Haluaisin varata 90 minuutin ajan klassista hierontaa." Minusta vähän toimivampi olisi ollut "Haluaisin varata klassista hierontaa 90 minuutin ajan." (Lopun "90 minuutin ajan" voisi vaihtoehtoisesti olla "90 minuuttia").

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.