Kiinnostaako seksi - Fingerpori rautalangasta 28.6.2021

 

Kun mies kiertää kyselemässä 4404 ihmiseltä kiinnostaako näitä seksi, vastaavat ihmiset kieltävästi, koska luulevat miehen ehdottavan seksiä kanssaan. Todellisuudessa mies olikin tekemässä gallupia, jonka tarkoituksena oli selvittää, kiinnostaako suomalaisia ylipäätään seksi. Väärinymmärryksen vuoksi gallupin tuloksesta tulee kuitenkin täysin virheellinen.

8 kommenttia:

 1. Kyselijän asun huomioiden väärinkäsitys ei ole mikään yllätys.
  Aluksi jopa luulin, että Askohan se on siinä tarjoamassa itseään ja huono menestys tulkitaan sitten mutkan kautta siten, että suomalaisia ei kiinnosta. Kädessä lienee lehtiö, mutta kynä sen seurana olisi helpottanut tulkintaa.

  VastaaPoista
 2. Shokkigallupista saadaan tulos joka täyttää tarkoituksensa, saa ihmiset ostamaan lehtiä. Siis ei kyse ole väärinymmärryksestä eikä virheellisestä tuloksesta. Saatiin vastaus siihen mitä kysyttiin, ja tulkittiin vastaus niin kuin on tarkoituksenmukaisinta.

  Mutta ovatko suomalaiset ylipäätään kiinnostuneet seksistä? Se on täysin toissijaista. Kunhan päivän lehti saadaan myytyä ja asiasta aihetta myös muihin medioihin.

  VastaaPoista
 3. Lopettakaa rajoitukset HETI tai seuraavan kerran kun ajan koronarokotteita sunnuntaina Tamrosta Turun messukeksukseen, niin sammutan kylmäkoneen, ja laitan kopanlämmittimen TÄYSILLE ja takaan että koko kuorma on sen jälkeen pilalla, jolloin moni varmaan saa flunssan minun takia :)28. kesäkuuta 2021 klo 11.14

  Aika sama idea kuin tässä, eli sekoitetaan käsitteet "tässä hetkessä" ja "ylipäätään"

  https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/21f32376635144ff857304cd32ed2a4a.gif

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinänsä totta, gh, mutta kaikki vitsit perustuvat alle kymmeneen perusaseteltamaan, joten aika turhaa on sanoa, että tuon ja tuon perusasetelma on sama. Varmasti löytäisit useita kymmeniä Fingerporeja harhaanjohtavasta kysymyksestä, jos lähtisit todella etsimään.
   Näissä vitseissä onkin kyse hienosäädöstä, eli siitä kuinka monella eri tavalla samat vähäiset kaavat voidaan esittää. Hiukan sama juttu kuin musiikissa. Erilaisia nuotteja on vain muutama kymmenen ja silti uusia kappaleita tehdään kymmeniä ellei satoja joka päivä.

   Poista
 4. Minulla on sinusta negatiivejä28. kesäkuuta 2021 klo 18.44

  Mihinkön strippi 4403 jäi? Nähdäänköhän ensiesitys taas jossain muussa lehdessä tyyliin 6kk päästä

  VastaaPoista
 5. Vai että kymmenen perusideaa? Kyllä lähes kaikki stripit perustuu siihen että sana tarkoittaa kahta eri asiaa, tai että kaksi eri sanaa taipuu samaan muotoon.

  Toki poikkeuksiakin on olemassa, esim. 12.6 julkaistu "ylämummo" aiheinen strippi oli positiivinen yllätys, ja liian moni ymmärsi sen väärin eli ajatteli että se perustuu taas siihen että sana Huuhkaja meinaisi myös jotain muuta asiaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näillä täydellisen huumorintajuttoman gh:n selityksillä on oma kiistämätön huumoriarvonsa.

   Poista
  2. gh, ulkomaalaiset sarjakuvat, kuten Masi tai vaikka Tenavat ovat ihan helposti käännettäviä. Näin ei olisi, jos kaikki vitsit perustuisivat siihen, että sanalla on kaksi merkitystä.

   Vuosikymmeniä kestänyt sarjakuva Ferd'nand taas oli pantomiimia, eli siinä ei sanojen merkityksillä leikitelty.

   Kaikkein älyttömintä kommentissasi on se, että tuo 12.6.-strippi perustuu nimenomaan juurikin siihen, että sanalla huuhkaja on kaksi merkitystä.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.