Vie roskat mennessäsi - Fingerpori rautalangasta 22.6.2022

 

Päivän stripissä vanha mies on tekemässä kuolemaa ja pappi on paikalla siunaamassa miehen viimeiselle matkalle. Miehen rouvalla on kuitenkin varsin arkinen suhtautuminen miehen poismenoon, sillä tämä käskee viemään roskat mennessään. Kuten mies vastaa, se ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä poismeno ja viimeinen matka eivät ole fyysisiä, vaan vertauskuvallisia matkoja. Strippi 4687.

7 kommenttia:

 1. Tuntuu, ettei miehen vaivaannuttava vastaus anna stripille lisäarvoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä strippi vaatii kuitenkin papalta jonkun repliikin. Ilman mitään vastausta mummon lause olisi vain tosi kylmää v-tuilua kuolevalle.

   Poista
 2. Roskapussi vain kouraan, siellä se palaa kätevästi krematoriossa. Tietysti pappikin voisi lähtiessään viedä roskat mennessään, kun paikalla ollessaankin puhui niin paljon roskaa.

  VastaaPoista
 3. Jarlalla taas ideat loppu kun edellisestä stripistä jo monta päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anon, ei, vaan Fingerporia julkaistaan vain arkipäivinä. Tässä oli pitkä viikonloppu. Kommentistasi saa kuvan, että oletat prosessin menevän näin: Jarla saa idean ja piirtää stripin. Sitten hän vie sen toimitukseen ja alkaa miettiä seuraavaa ideaa. Viety strippi julkaistaan seuraavana päivänä. Todellisuudessa Jarla on toimittanut lehteen todennäköisesti useamman viikon stripit etukäteen ja pitää vielä laatikossa varalla isoa kasaa strippejä, joita pitää melko heikkoina, mutta jotka voi hätätapauksessa piirtää loppuun ja laittaa seuraavaan erään.

   Poista
  2. 18:57, ei kai torstaina vielä Jussia vietelty? Paitsi Jarlan toimesta. Mullahan ne oli samanlaisia työpäiviä kaikki. Nyt tähän väliin viikonloppu.

   Poista
  3. 22.15, ilmeisesti Jarla vietteli torstaina ja strippaaminen jäi.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.