Kaikki omaisuus kissoille - Fingerpori rautalangasta 30.6.2022

 

Kun rouva toteaa testamenttaavansa kaiken omaisuutensa kissoille, naureskelevat kissat, koska ne kokevat kaiken omaisuuden olevan jo heidän hallussaan. Rouva saattaa testamentissaan kuitenkin tarkoittaa esimerkiksi kodittomien kissojen hyväntekeväisyyttä, eikä pelkästään omia kissojaan, joten kaikki omaisuus ei välttämättä päädy stripissä esiintyville kissoille. Strippi 4690.

2 kommenttia:

  1. Kissojen nau-reskelussa lie kyse juuri siitä, että kissat kokevat kaiken niiden reviirillä olevan kuuluvan niille, ja ne merkkaavat sen omakseen esimerkiksi kynsimällä, tai tulemalla makoilemaan aamulehden päälle. Jos jossain kotiin tuotavassa ei ole vielä kissan omaa hajua, se lisätään siihen vaikkapa poskia kauppakassiin hieroen.

    Kissoille joku abstrakti perintö ei merkitse mitään, koska ne omistavat jo kaiken elinympäristössään, tässä paikassa ja tässä hetkessä. Siis omistavat kaiken sen joka ei kuulu jollekin toiselle kissalle.

    VastaaPoista
  2. Saattaa se perintö mennä myös nimenomaan noille kahdelle kissalle. Minulle tuli tästä stripistä mieleen Aristokatit-elokuva. Siinähän yksi hahmo aikoo testamentata omaisuutensa omille kissoilleen. En toki tarkoita tällä viestillä, että tällä stripillä viitattaisiin kyseiseen elokuvaan. Stripin hahmot nyt eivät ole sen elokuvan hahmoja. Kerroin vain, mitä mielenyhtymiä tästä stripistä tuli omaan mieleeni.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.