Tunnistamattomia lentäviä esineitä - Fingerpori rautalangasta 1.6.2022

 

Kun ilmavoimien edustajalta kysytään onko ilmavoimat nähneet tunnistamattomia lentäviä esinteitä eli ufoja, vastaa edustaja kieltävästi. Hän kuitenkin yllättäen jatkaa kertomalla, että esineet on tunnistettu venuslaisten aluksiksi. Vastaus tuntuu siis ensin kieltävän mahdollisuuden ufoista, mutta lopulta käy ilmi, että avaruusolioiden alukset ja venuslaisten vierailu onkin ilmavoimille arkipäivää. Strippi 4671.

6 kommenttia:

 1. Miten muistuukin mieleen erään torikokouksen aikana, kauan sitten, toimittajat kyselivät kunnanvaltuuston edustajilta ovatko nämä nähneet pormestarin uuttaa virka-asua. Valtuutetut kehuivat vuolaasti miten hieno virkapuku on ja viisaasti määräraha oli käytetty. Vaatturin uudesta Ferrarista kukaan edes kysyny.

  VastaaPoista
 2. Rautalanka ei ehkä suoraan selitä tässä tapauksessa vitsiä. Useimmille tunnistamaton lentävä esine (UFO) on yhtä kuin muukalaisalus (lentävä lautanen). Jos esim. Yhdysvallat olisi oikeasti tunnistanut 'tunnistamattomat lentävät esineet' vieraan sivilisaation (marsilaisten, venuslaisten) aluksiksi, eivät ne enää olisi tunnistamattomia.

  VastaaPoista
 3. Nytkö ne Jarlan ideat loppui kun ei tänään tullut enää strippiä? Tältä sivustolta niitä löytyy 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivän Fingerpori on niin henkilökohtaista Jarlaa ettei sitä tohdi selittää ja aukikirjoittaa. Paitsi näin röyhkeänä puusilmä kukkahattu(kapusiini)apinana sitä kehtaa lukea tuon Heimon sarjakuvan niin, että Fingerpori uudistuu perustellisesti alkaen hyödyntää enempi ekolokisia luontoarvoja.

   Poista
 4. Niin, olisipa mielenkiintoista tietää, kuka 2.6.2022 paperilehdessä julkaistusta Fingerporista (https://ibb.co/C27r5kr) suuttui niin, että se piti sensuroida netistä? Joku "varhaiskasvatuksen ammattilainen" luteiden ja täiden takia, vai joku kulttuurinrikastuksen kannattaja puukkojen takia?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.