Viekää minut johtajanne luo - Fingerpori rautalangasta 21.6.2022

 

Kun ulkoavaruuden muukalainen laskeutuu Maan pinnalle ja käskee Allania ja kollegoita viemään hänet johtajansa luo, tarkoittaa avaruusolio ihmiskunnan johtajaa, eli esimerkiksi YK:n pääsihteeriä tai USA:n presidenttiä. Allan tulkitsee olion kuitenkin tarkoittavan työmaan pomoa, joten olio päätyy betoniurakointiyrityksen johtajan puheille. Strippi 4686.

3 kommenttia:

 1. No hyvin on rautalankaukko omaksunut propagandan, kun maailman johtahasta puhuttaessa tulee ekana mieleen Yhdysvatain presidentti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä tuota kiertelemään. Ellei valtakunnan presidentin valtaoikeudet ole ylivoimaiset niin ulkoministeri tuskin voisi sanoa:"...me kaadamme hallituksia ja me nostamme hallituksia..." kuten Henry Kissinger on sanonut vaihdettuaan juuri Kambodžan hallituksen työkalunaan CIA.

   Allan on kuitenkin tavalliseen tapaansa viisas ja ymmärtää lähettää vieraan diblomatian mestarille, betonifirman johtajalle, joka osaa hoitaa hankalankin asiakkaan tyynesti "...asia kunnossa...".

   Poista
  2. Anon, USA sattuu olemaan maailman ainoa supervalta ja se pystyisi yksinäänkin tekemään selvää koko maapallosta. Lisäksi USA:n presidentillä on melkoisen laajat valtuudet ollakseen demokratian päämies. Ja kaiken lisäksi olet väärässä: pyydä äitiäsi lukeamaan rautalanka sinulle ja voi olla, että huomaat kuinka USA:n presidentti on vasta toinen vaihtoehto.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.