Kuulento on peruttava - Fingerpori rautalangasta 25.1.2023

 

Päivän stripissä nähdään vaihtoehtoinen versio historiallisesta vuoden 1969 Apollo 11 kuulennosta. Stripissä lennonjohtaja keskeyttää lähtölaskennan aivan lähtöhetkellä huomattuaan, että raketin kyljessä on kirjoitusvirhe: Raketissa lukee virheellisesti United Statse eikä United States. Niinpä ensimmäinen kuulento ja valtava harppaus ihmiskunnalle peruuntuu koomisen vähäpätöisen yksityiskohdan vuoksi. Strippi 4860.

5 kommenttia:

 1. eiköhän tässä ole lähde:
  https://www.is.fi/autot/art-2000009333302.html

  VastaaPoista
 2. Voi olla myös Apollo 12

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taikka Helikopteri 69. Tai se tyyppi jonka sukunimi oli Majuri
   Sotilasarvo Jääkäri. Sitten esitteli itsensä Minäolen Jääkärimajuri. Voi voi sitä hekotusta, elleivät tunteneet herraa vielä.

   Poista
 3. Saa muuten nähdä, että alkaako salaliittoteoreetikot käyttämään tätä strippiä todisteena sille, että kuulennot olisi muka lavastettu. Kyllähän tämä strippi olisi ihan yhtä hyvä todiste kuin Hohto-elokuva (jota siis on ihan oikeasti käytetty todisteena kyseiselle teorialle).

  Siltä varalta, että joku ei ymmärtänyt asiaa, niin todettakoon, että yllä oleva viesti on pilkallinen ja minä en usko kuulentoja lavastetun. Kuulentojen lavastaminen olisi vaatinut niin paljon ihmisiä tätä lavastusta toteuttamaan, että on hyvin epätodennäköistä, että he kaikki olisivat olleet kaikki nämä vuodet hiljaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.