Olen avoin kaikelle - Fingerpori rautalangasta 2.1.2023

 

Kun Irma tekee suunnittelee uudenvuoden ohjelmaa, Heimo kertoo olevansa avoin kaikelle. Tämä osoittautuu kuitenkin välittömästi valheeksi, sillä Heimo vastustaa jyrkästi heti ensimmäistä kohtaa ohjelmassa, aamulla heräämistä. Strippi 4842.

9 kommenttia:

 1. Rautalanka on todennäköisesti tapansa mukaan oikeassa, mutta mainittakoon, että itselleni ensimmäinen ajatus oli, että Heimo käsittää esitetyn kohdan numeron olevankin aikataulussa oleva kellonaika. Siis herätys yhdeltä "aamulla". Lisähuomiona sellainen, että Jarla saattaa olla kaljuuntumassa. Vaikuttaa siltä kuin skannatessa strippiä sen päälle on pudonnut hius. Yksi toki ei vielä aiheuta syytä isompaan huoleen, mutta jos tästä tulee toistuva ilmiö, niin hänen on parasta varata syanidit valmiiksi.

  VastaaPoista
 2. Mielestäni on kyse kyllä siitä, että Heimo on avoin kaikelle "palautteessaan", ei hyväksymisessään. Jolloin hän antaa suoran mielipiteensä suunnitelmiin kaunistelematta.

  VastaaPoista
 3. Mielestäni juju piilee Heimon lauseeseen "Tähän aikaan vuodesta? Haloo.", mutta en ole ihan hiffannut, mikä se vitsi siinä on. Jos kyse olisi vain siitä, että hän ei olekaan avoin kaikelle, niin luulisi, että vastaus olisi tyyliin "Ei käy!". "Tähän aikaan vuodesta? Haloo." on mielestäni turhan erikoinen vastaus, jos tarkoituksena on vain olla ristiriitainen.

  VastaaPoista
 4. Olisikohan alkuperäinen idea ollut, että 'Herätään auringon noustessa' ja Jarla on aitten onnistunut mokaamaan sen (tai yrittänyt kikkailla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, sillä siinä tapauksessa Heimon vastaus ei olisi mitenkään vitsikäs, vaan täysin vakavasti otettava.

   Poista
 5. Entäs ne kolme pistettä Irman jälkimmäisessä puhekuplassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timo, eivät mahtuneet samalle riville tekstin kanssa. Ovat vain merkki siitä, että lause on jatkumaisillaan kohdalla kaksi, mutta se tulisi vasta kolmannessa ruudussa, ellei Heimo keskeyttäisi.

   Poista
 6. Minusta tääs ideana on Heimon väärinymmärrys. Irma tarkoittanee Uuden Vuoden (viikonlopun) ohjelmaa , ja Heimo ymmärtää että Irma haluaa tehdä suunnitelman koko vuodeksi ?

  VastaaPoista
 7. Minäkin kyllä ymmärtäisin niin että Heimo tulkitsee tuon 1. kohdan tarkoittavan kellonaikaa ja pitää sitä turhan aikaisena. Ja pitkäkarvaisessa kissa -stripissä oli myös hius eli niitä on ollut jo kaksi.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.